SCHUTTING

SCHUTTING

Schutting

Uw tuin in stijl afscheiden is snel geregeld met een schutting van Schuttingen.nl. We passen een slimme combinatie van hout en beton toe, om u een mooie selectie duurzame schuttingen aan te bieden. Met vele opties voor stijlvolle details, zoals roosters voor klimplanten, is iedere schutting die we leveren uniek. We maken het geheel mooi voor u af met een paar nette tuinpoorten, beschikbaar in zowel de enkele als dubbele uitvoering. U schept in een handomdraai een stukje privacy in de tuin. Zo kunt u rustig van het buitenleven genieten, zonder pottenkijkers. Met een keuze uit verschillende kleuren en patronen voor het beton, evenals meerdere houtsoorten, vindt u bij ons altijd een passende combinatie.

Een passende schutting voor elke situatie

Heeft u nog niet helemaal helder welke mogelijkheden er bestaan voor uw geplande schuttingen? Wij denken graag met u mee over wat netjes aansluit op de uitstraling van uw huis en tuin. Wanneer een mooi ontwerp is gevonden, zetten wij dit snel om in een vrijblijvende offerte voor u. Zo krijgt u een goed inzicht in de geraamde kosten voor uw schutting en waar deze kosten in zitten. Voor deze prijs krijgt u een uitstekend stukje schuttingbouw, met een paar slimme en duurzame details.

Het voornaamst van deze details is dat wij voor alle schuttingen betonnen palen en onderzijden gebruiken. Dit maakt uw schutting een stuk minder gevoelig voor houtrot, omdat er afstand wordt bewaard tussen de houten panelen en de grond. De panelen blijven zo mooi, en de levensduur van uw nieuwe aanwinst schiet met jaren omhoog.

Daarnaast kunnen de houten delen van onze schutting ook gewoon geheel in beton uitgevoerd worden. U krijgt zo een eigentijdse tuinafscheiding, gebouwd om tientallen jaren mee te gaan. De betonplaten die we gebruiken in plaats van houten panelen zijn te krijgen in diverse motieven, zowel enkel- als dubbelzijdig. Het geheel wordt in alle gevallen netjes afgewerkt. Extra decoraties in de vorm van mooie betonkappen zijn beschikbaar voor dat extra randje stijl. Uw nieuwe aanwinst kan zo precies aansluiten op uw persoonlijke wensen en verwachtingen. Met jaren ervaring in het vak maken wij van deze plannen een duurzame werkelijkheid

Schuttingen.nl, sterke kwaliteit voor scherpe prijzen

Wilt u een goede indruk van de uitstraling van ons uitgebreide assortiment aan schuttingen? Kom gerust een keertje langs in de showroom en zie zelf wat wij u te bieden hebben. Met 17 jaar ervaring en verschillende certificaten voor onder meer het gebruik van milieubewust hout, bent u hier voor al uw schuttingwerk aan het juiste adres. Geef uw tuin snel een luxe uitstraling met een schutting van Schuttingen.nl. Neem binnenkort contact met ons op en ontdek alle verschillende mogelijkheden voor schuttingen voor u.

Schutting

Schutting Schutting Schutting

CONTACT

Half Elfje 9
5711 ES Someren.

0493-382588

info@schuttingen.nl

Ma – Vr: 9:00 – 17:00
Zaterdag op afspraak

RECENT NIEUWS

TERUGBELLEN