SCHUTTING

Schuttingen Arnhem

Schuttingen Arnhem

Voor een nieuwe schutting in uw tuin in Arnhem hoeft u niet verder te zoeken. Bij Schuttingen.nl heeft u de keuze uit een ruim assortiment verschillende schuttingen. De populaire hout beton schutting doet het erg goed in vrijwel elke tuin in Arnhem, maar onze geheel betonnen schuttingen worden steeds populairder. Voor ieder is er wat wils, en als u het zelf nog niet helemaal weet helpen wij u graag met uw keuze. U krijgt deskundig advies, gebaseerd op ruim 20 jaar ervaring in het vak. Voor meer ideeën kan u ook een keertje langskomen in onze showroom in Helmond. Hier ziet u een grote greep uit de verschillende mogelijkheden voor u.

Nieuwe schuttingen in Arnhem, snel geregeld door onze professionals

Onze schuttingen zijn gebouwd om lang mee te gaan, dus half werk volstaat niet voor ons team. Uw schutting begint met het uitzetten van de locaties van de palen en panelen. Daarna graven we met een grondboor de gaten voor de betonnen palen. Deze gaan zo’n 70 a 80 cm de grond in. Als de grond erg zompig is door hoog grondwater kunnen we gebruikmaken van betonmortel om de paal toch stevig te laten staan. Met deze basis op zijn plaats installeren we de panelen.
Uw schutting in Arnhem wordt opgebouwd uit een serie betonpanelen van 35 cm per stuk. Voor een goed resultaat zijn minimaal twee panelen nodig, maar vanaf dat punt kan u zo hoog als zeven platen stapelen. Dit geeft u een schutting van 2 meter 40 hoog. Naast een zuiver betonnen oplossing bieden we ook hout beton schuttingen aan voor u in Arnhem. Hier behoudt u het onderste betonpaneel, maar de rest is een mooi houtpaneel. Dit is verkrijgbaar in meerdere houtsoorten en kan afgewerkt worden met een paar mooie decoratieve rasters. Ook trellissen en gaaswerk behoren hier tot de mogelijkheden. Een schutting hoeft echt niet alleen maar een monotone wand te zijn. Voor de afwerking van uw nieuwe schutting kunnen we afdekplaten plaatsen bovenop de panelen voor een strak uiterlijk. Ook de palen kunnen worden voorzien van decoratieve betonmutsen.

Schuttingen.nl, kwaliteit en duurzaamheid

Onafhankelijk van uw wensen of de grootte van de klus, leveren wij altijd ongeëvenaard vakwerk. U krijgt van ons tien jaar garantie op de schutting in Arnhem en bovendien nog een jaar op de montage. In de praktijk wordt hier vrijwel nooit van gebruik gemaakt dankzij onze duurzame werkwijze. Maar het is verstandig om de klanten de zekerheid te geven dat er oplossingen zijn in onverwachte omstandigheden. Met de hoge kwaliteit van ons werk is het niet ongebruikelijk om een levensduur van circa 15 jaar te halen uit onze hout beton schuttingen. Een volledig betonnen schutting gaat bij u in Arnhem zelfs 30 jaar mee.

Schuttingen Arnhem

Schuttingen ArnhemSchuttingen Arnhem Schuttingen Arnhem

CONTACT

Half Elfje 9
5711 ES Someren.

0493-382588

info@schuttingen.nl

Ma – Vr: 9:00 – 17:00
Zaterdag op afspraak

RECENT NIEUWS

TERUGBELLEN