SCHUTTING

Schuttingen Vlaardingen

Schuttingen Vlaardingen

Een strakke nieuwe schutting voor uw tuin in Vlaardingen heeft u snel geregeld met behulp van Schuttingen.nl. Onze effectieve werkwijze zorgt voor een duurzaam resultaat. U kan ongestoord vele jaren genieten van uw nieuwe aanwinst. Met tal van opties voor zowel betonnen als houten schuttingen heeft u in Vlaardingen een ruime keuze. Weet u nog niet zo goed wat voor schutting u precies wil hebben? Met deskundig advies gebaseerd op ruim 20 jaar in het vak helpen wij u graag met deze beslissing. Wij zijn daarbij goed op de hoogte van de wet- en regelgeving voor schuttingen, zodat u ook op dat vlak geen tegenstand hoeft te verwachten. In de afgelopen twintig jaar hebben wij met onze hoge kwaliteit en scherpe prijzen een groot bestand van tevreden klanten opgebouwd. Wij hopen dat met onze goede service u zich daar bij gaat voegen.

Hoge kwaliteit schuttingen voor u in Vlaardingen

Een beetje schutting moet naast een stootje ook jarenlange blootstelling aan de weerselementen van zich af kunnen schudden. Op onze schuttingen voor uw tuin in Vlaardingen krijgt u tien jaar garantie plus een jaar op de montage. Wij kunnen met trots zeggen dat mensen nauwelijks gebruik hoeven te maken van deze garantie. Wanneer wij een schutting bij iemand neerzetten, zorgen we voor kwaliteit, zowel in materiaal als in vakmanschap. We zetten eerst de betonnen palen in de grond. Deze palen zijn versterkt met betonijzer. Ieder van deze palen heeft een levensduur van rond de dertig jaar.
Tussen de palen plaatsen we de panelen van uw schutting in Vlaardingen. Deze panelen zijn van hout of beton en kunnen van een uitgebreid aantal verschillende afwerkingen worden voorzien. Naast verschillende kleuren en hoogtes zijn ook decoratieve zaken beschikbaar, zoals een mooi houten raster of gaaswerk voor klimplanten. In alle gevallen plaatsen we onder aan de schutting een betonnen paneel. Deze onderrand voorkomt bij houten schuttingen dat de panelen last krijgen van houtrot. Dit is vaak de nummer één reden om een schutting te vervangen en met deze simpele techniek schiet de levensduur van een houten paneel met jaren omhoog.

Schuttingen.nl, een mannetje voor al uw schuttingwerk

Met een ruime keuze in kleur, hoogte en motief is er voor elke situatie een passende schutting voor u in Vlaardingen. U vindt de mooiste voorbeelden hiervan in onze showroom in Helmond. Velen gingen u al voor, waaronder naast particulieren ook bedrijven en woningbouwverenigingen. Zij staan allen op onze lijst van tevreden klanten. Dankzij onze goede service en duurzame werkmethode zorgen wij voor een resultaat waarvan u nog jaren plezier heeft. Met ruim 20 jaar ervaring levert ons team van professionals keer op keer prachtig werk. Neem binnenkort contact op met Schuttingen.nl voor meer informatie of het opstellen van een vrijblijvende offerte voor een schutting in Vlaardingen.

Schuttingen Vlaardingen

Schuttingen VlaardingenSchuttingen Vlaardingen Schuttingen Vlaardingen

CONTACT

Half Elfje 9
5711 ES Someren.

0493-382588

info@schuttingen.nl

Ma – Vr: 9:00 – 17:00
Zaterdag op afspraak

RECENT NIEUWS

TERUGBELLEN