SCHUTTING

Schuttingen Zwolle

Schuttingen Zwolle

U heeft plannen voor een nieuwe schutting, maar weet nog niet wat de mogelijkheden zijn? Er is veel meer beschikbaar dan alleen die houten schuttingen die u overal ziet. Met beton zorgen we bij Schuttingen.nl voor een duurzame schutting voor u in Zwolle. U kan tientallen jaren van ons werk genieten in alle privacy die u er mee heeft gecreëerd. Onze effectieve werkwijze en slimme aanpak realiseert dit in combinatie met hoge kwaliteit materialen. We leveren u zuiver vakwerk op en hebben geen enkele moeite hier een garantie van tien jaar op te zetten.

Het juiste adres voor schuttingen in Zwolle en omstreken

Voor onze schuttingen in Zwolle is een levensduur van tien jaar een lachertje. Een volledig betonnen schutting gaat minstens drie keer zo lang mee. Ook onze gecombineerde hout beton schuttingen zitten rond de 15 jaar. En mocht u na die jaren toe zijn aan vervanging, dan kunnen wij de houten panelen losmaken en vervangen. U bespaart zodoende veel geld op een nieuwe schutting voor uw tuin in Zwolle.
Betonnen schuttingen zijn tegenwoordig te krijgen in verschillende kleuren en stijlvolle motieven, van eenvoudige baksteenpatronen tot mooie steenachtige uitstralingen. U kan kiezen voor het juiste patroon om perfect aan te sluiten op de uitstraling van uw tuin. Bent u op zoek naar iets natuurlijkers dat beter past bij al het groen? Een hout beton schutting bij u in Zwolle combineert het beste uit twee werelden. De betonnen basis vormt een solide ondergrond en schept een beetje ruimte tussen de houten panelen en de grond. Deze afstand vertraagt de vorming van houtrot sterk en verhoogt de levensduur van de houten panelen aanmerkelijk.
De houten schermen kunnen worden voorzien van allerlei vormen van verdere afwerking. Denk bijvoorbeeld aan rasterwerk of trellissen. Voor nog betere binding tussen uw schutting in Zwolle en het groen in de tuin is een gaaspaneel. De open structuur van dit paneel is buitengewoon geschikt voor klimplanten. Met een basis in beton blijven deze schuttingen bij u in Zwolle minstens tien jaar goed. Dit garanderen wij voor al onze geleverde producten. Op de montage zit bovendien ook een jaar garantie. De houten panelen hebben een klein beetje onderhoud nodig en hun betonnen tegenhangers zijn nagenoeg onderhoudsvrij.

Schuttingen.nl, sterk vakmanschap voor een aantrekkelijke prijs

Met een uitstekende service en oog voor detail hebben wij in de afgelopen 20 jaar een grote lijst tevreden klanten opgebouwd. Niet alleen particulieren, maar ook grote projecten met schuttingen voor bedrijven en woningbouwverenigingen in Zwolle en omstreken werden door ons aangepakt. Voor een beetje uitdaging zijn we niet bang en met onze effectieve werkwijze creëren we telkens weer duurzaam vakwerk. Laat u ook overtuigen en neem contact op of kom langs in onze showroom in Helmond. Er staat altijd een kop koffie voor u klaar bij Schuttingen.nl.

Schuttingen Zwolle

Schuttingen Zwolle Schuttingen Zwolle Schuttingen Zwolle

CONTACT

Half Elfje 9
5711 ES Someren.

0493-382588

info@schuttingen.nl

Ma – Vr: 9:00 – 17:00
Zaterdag op afspraak

RECENT NIEUWS

TERUGBELLEN