SCHUTTING

Schutting Utrecht

Schutting Utrecht

Met ruim tweeduizend projecten achter de rug en evenzoveel tevreden klanten is Schuttingen.nl ideaal voor al uw schuttingwerk. Wij leveren een stijlvolle verrijking van uw tuin, waarmee u een mooi stukje extra veiligheid en privacy realiseert. Met onze effectieve werkwijze heeft u tegen een aantrekkelijke prijs een duurzaam resultaat. De tien jaar garantie die wij geven op de schutting bij u in Utrecht is met ons vakwerk vrijwel overbodig. U kan rustig uitgaan van een levensduur van 15 jaar of meer voor een hout beton schutting. Een volledig betonnen schutting kan bij u in Utrecht nog makkelijk twee keer zo lang mee met minimaal onderhoud.

Een schutting afgestemd op uw wensen in Utrecht

De basis voor uw nieuwe schutting in Utrecht wordt gevormd door een serie betonpalen. Deze kunnen in meerdere kleuren geleverd worden en waar gewenst voorzien van een decoratieve kap. Aan de onderkant van de schutting plaatsen we een betonnen rand. Hiermee zorgen we niet alleen voor een mooi stijlvol detail. De levensduur van de houten panelen gaat ook drastisch omhoog. Door contact met de grond te vermijden krijgt houtrot geen kans om de panelen aan te tasten. Met ons intelligente systeem kan u bovendien kiezen om na vele jaren de panelen te vervangen. De betonpalen en onderrand kunnen gewoon op hun plaats blijven. Zo bespaart u veel geld op wat in feite een nieuwe schutting is.
Voor een meer luxe uitstraling kunnen we de onderrand vervangen door een laag betonnen schuttinkje. Met een mooi patroon en een kleur naar keuze geeft dit uw nieuwe schutting in Utrecht een grote hoeveelheid extra klasse. Ook kunnen de houten panelen worden voorzien van decoratieve rasters. Zo bent u niet volledig uitgezonderd van de rest van de buurt. Verder kunnen delen van de schutting in uw tuin in Utrecht uitgevoerd worden als gaas. Ideaal voor klimplanten en ander groen.

Schuttingen.nl, voor goede service en een duurzaam resultaat

Wilt u zien wat voor mogelijkheden er allemaal zijn voor schuttingen bij u in Utrecht? Onze showroom heeft tal van opties voor u tentoongesteld. Verder kan u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Onze goede service houdt uiteraard ook in u verder helpen met deskundig advies, gegrond in jaren ervaring. We denken graag met u mee als u nog niet alles voor uw nieuwe schutting in Utrecht volledig uitgewerkt heeft. We geven u een vrijblijvende offerte en kunnen snel voor u aan de slag. Met onze effectieve werkwijze is uw nieuwe schutting in een handomdraai gerealiseerd. We werken zowel voor particulieren als bedrijven en dankzij onze betrouwbaarheid en duurzaamheid komen zelfs woningbouwverenigingen naar ons toe. Neem snel contact op of kom langs bij ons om meer te leren over de mogelijkheden voor een nieuwe schutting.

Schutting Utrecht

Schutting Utrecht Schutting Utrecht Schutting Utrecht

CONTACT

Half Elfje 9
5711 ES Someren.

0493-382588

info@schuttingen.nl

Ma – Vr: 9:00 – 17:00
Zaterdag op afspraak

RECENT NIEUWS

TERUGBELLEN