SCHUTTING

Schuttingbouw van Schijndel
Antwoord op jouw vragen over schuttingen

Schuttingbouw van Schijndel: antwoord op jouw vragen over schuttingen

Ben je op zoek naar antwoorden op vragen over schuttingen? Dan ben je bij Schuttingbouw van Schijndel aan het juiste adres. Hieronder vind je antwoorden op enkele veelgestelde vragen over schuttingen.

 Wat kost een schutting?

De kosten van een schutting kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals het materiaal, de lengte en de hoogte van de schutting. Bij Schuttingbouw van Schijndel worden schuttingen op maat gemaakt, waardoor de kosten per project verschillen. Wil je een exacte prijsopgave voor jouw schutting? Neem dan contact op met Schuttingbouw van Schijndel voor een vrijblijvende offerte.

Hoe hoog mag een schutting zijn?

De hoogte van een schutting is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de lokale regelgeving en de afstand tot de erfgrens. In de meeste gevallen mag een schutting maximaal twee meter hoog zijn. Het is echter belangrijk om de lokale regelgeving te raadplegen voordat je een schutting plaatst. Bij Schuttingbouw van Schijndel kunnen ze je hierover adviseren.

Wat zijn de meest gekozen schutting soorten?

Houten schuttingen hebben een natuurlijke uitstraling en passen goed bij veel verschillende tuinstijlen. Je kunt kiezen uit verschillende soorten hout, zoals hardhout, grenen of vuren. Houten schuttingen zijn relatief makkelijk te plaatsen en bieden veel flexibiliteit in ontwerp en maatwerk. Houten schuttingen hebben wel wat meer onderhoud nodig dan betonnen schuttingen, zoals periodieke behandeling tegen houtrot en het aanbrengen van een beschermende laag.

Betonnen schuttingen hebben een modernere uitstraling en zijn bijzonder stevig. Ze zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden, waardoor ze langer meegaan dan houten schuttingen. Betonnen schuttingen zijn relatief makkelijk te plaatsen en vergen weinig onderhoud. Je kunt betonnen schuttingen in verschillende stijlen verkrijgen, zoals glad beton, beton met een houtlook of met een natuursteenmotief.

Hoelang gaat een houten schutting mee?

Een houten schutting kan lang meegaan, afhankelijk van het soort hout en de behandeling van het hout. Bij Schuttingbouw van Schijndel gebruiken ze alleen kwalitatief hoogwaardig hout en wordt het hout behandeld om het te beschermen tegen weersinvloeden en schimmelvorming. Hierdoor kan een houten schutting wel 15 tot 20 jaar meegaan.

Kortom, bij Schuttingbouw van Schijndel ben je aan het juiste adres voor al jouw vragen over schuttingen. Of je nu wilt weten wat een schutting kost, hoe hoog een schutting mag zijn, hoe lang een houten schutting meegaat of waarom mensen kiezen voor een houten schutting, Schuttingbouw van Schijndel helpt je graag verder.. Mochten er specifieke zijn over bijvoorbeeld bepaalde soorten schuttingen, neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

CONTACT

Half Elfje 9
5711 ES Someren.

0493-382588

info@schuttingen.nl

Ma – Vr: 9:00 – 17:00
Zaterdag op afspraak

RECENT NIEUWS

TERUGBELLEN