SCHUTTING

Schutting Tilburg

Schutting Tilburg

U bent op zoek naar een mooie afscheiding in uw tuin en voornemens een schutting aan te leggen? Wij helpen u graag met het vinden van de beste tuinschutting uitgevoerd in hout, beton of beide. U kan de schutting bij u in Tilburg laten plaatsen of deze zelf installeren. In dat laatste geval kan u de onderdelen bij ons in Helmond afhalen. Ook kunnen we ze bij u voor de deur afleveren met enige bezorgkosten. Wij raden u echter aan gebruik te maken van onze 20 jaar ervaring in het bouwen van schuttingen in Tilburg en omstreken. Onze professionals zetten voor u in een handomdraai duurzaam vakwerk neer. U kan nog vele jaren genieten van uw nieuwe aanwinst.

Voordelen van een beton schutting voor u in Tilburg

U creëert snel een sfeervolle hoek in uw tuin met een mooie betonnen schutting in uw tuin in Tilburg. Daarnaast maakt u het ook moeilijker voor inbrekers om stilletjes binnen te komen. Een betonnen schutting kan bovendien een redelijk stootje hebben. Al onze beton schuttingen zijn voorzien van een stalen binnenwerk voor extra stevigheid. Daarnaast leveren wij geen half werk bij het verankeren van de palen. We zetten deze goed vast in de grond, en gebruiken daarbij betonmortel, mocht de ondergrond zelf niet solide genoeg zijn. Uw schutting wordt duurzaam gebouwd en we kunnen zodoende rustig 10 jaar garantie geven op de schuttingen die we voor u in Tilburg plaatsen.
Beton laat zich goed vormen, en als resultaat kunnen wij u schuttingen leveren in tal van verschillende kleuren en motieven. De schutting kan ook in twee kleuren geleverd worden, bijvoorbeeld een zwarte basis van een centimeter of dertig met de rest van het paneel wit gekleurd. U creëert hiermee een mooi contrast, zonder dat de tuin plotseling heel donker en gesloten aanvoelt. Naast een ruime keuze in kleur kan de schutting bij u in Tilburg ook worden voorzien van een nette afwerking. Denk hierbij aan afdekkappen op de betonplaten voor een sierlijk en georganiseerd effect.

Schuttingen.nl, al 20 jaar een begrip

Wij maken van elke schutting in Tilburg een prachtig stukje vakwerk. Onze sterke service en hoge kwaliteitseisen maken het mogelijk om u 10 jaar garantie te geven op de geleverde schutting, met bovendien nog een jaar garantie op alle montage. We zijn een erkend leerbedrijf en stellen veiligheid voorop. Met een goede kennis van de regel- en wetgeving kunnen wij u altijd helpen met vragen en dilemma’s over schuttingen. Voor zowel grote als kleine projecten is ons team in staat een strak eindresultaat op te leveren. Neem snel contact op met Schuttingen.nl of kom een keertje langs in onze showroom in Helmond. De koffie staat al voor u klaar.

Schutting Tilburg

Schutting Tilburg Schutting Tilburg Schutting Tilburg

CONTACT

Half Elfje 9
5711 ES Someren.

0493-382588

info@schuttingen.nl

Ma – Vr: 9:00 – 17:00
Zaterdag op afspraak

RECENT NIEUWS

TERUGBELLEN