De voordelen van een luxe hout beton schutting

Jan 11, 2023 | Blog | 0 comments

De voordelen van een luxe hout beton schutting

Wilt u een nieuwe schutting laten plaatsen en kunt u maar niet kiezen tussen de houten schutting en de betonnen schutting? Dan kunt u ook kiezen voor een combinatie van beide schuttingen, namelijk de luxe hout beton schutting. Wat de voordelen van de hout beton schutting precies zijn, leest u in dit artikel.

Een schutting met een lange levensduur

Het eerste voordeel van een luxe hout beton schutting, is het feit dat de kwetsbare delen van deze schutting van sterk beton gemaakt zijn. Waar u bij een houten schutting sneller te maken heeft met een beschadigde schutting door bijvoorbeeld houtrot, is dit bij een luxe hout beton schutting niet het geval. Hierdoor gaat de schutting langer mee, zodat u veel langer plezier heeft van uw investering in een nieuwe schutting. En is het hout van uw luxe hout beton schutting aan vervanging toe? Dan kunt u de betonnen delen van de schutting gewoon behouden en enkel de houten onderdelen van de schutting vervangen om geld te besparen.

Een schutting die weinig onderhoud nodig heeft

Naast het feit dat een hout beton schutting lang meegaat door het stevige beton dat in de kwetsbare delen van de schutting verwerkt wordt, heeft de schutting bovendien maar weinig onderhoud nodig. Dit betekent dat u lang van de schutting kan genieten zonder dat u de schutting regelmatig moet schoonmaken of op een andere manier moet onderhouden en dat uw schutting er toch altijd goed uit ziet.

CONTACT

Half Elfje 9
5711 ES Someren.

0493-382588

info@schuttingen.nl

Ma – Vr: 9:00 – 17:00
Zaterdag op afspraak

RECENT NIEUWS

TERUGBELLEN

3 + 8 =

let’s get connected

Have a Question?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas sit amet sapien ante. Donec sollicitudin libero bibendum risus venenatis imperdiet.