SCHUTTING

Schutting Apeldoorn

Schutting Apeldoorn

Bent u op zoek naar een nieuwe schutting en wilt u meer dan een paar houten palen met wat simpele panelen daartussen? Met een effectieve werkwijze en ervaren team heeft u met onze hulp snel een nieuwe schutting in uw tuin in Apeldoorn. We hebben al 20 jaar ervaring in het bouwen van betonnen schuttingen, evenals de populaire hout beton schutting. Met deze schuttingen houdt u in Apeldoorn een mooie uitstraling. In onze showroom in Helmond krijgt u een goed inzicht in wat er allemaal gedaan kan worden voor u. Heeft u nog geen keuze gemaakt en zoekt u advies? Dan staan wij altijd voor u klaar, zowel via de telefoon als in de showroom. Samen kijken we wat het beste werkt voor u en wij stellen vrijblijvend voor u een offerte op.

Een nieuwe schutting in Apeldoorn, nu in een handomdraai geregeld

Eenmaal akkoord met deze offerte kan u rustig achterover leunen terwijl wij aan het werk gaan. Uw schutting in Apeldoorn wordt besteld en we maken meteen een afspraak voor de montage. Uw schutting wordt opgebouwd met een betonnen basis en panelen van hout of beton. Combinaties hierin zijn mogelijk voor een luxe uitstraling.
Betonnen schuttingen voor uw tuin in Apeldoorn zijn ver gekomen sinds het tijdperk van grijze betonnen platen tussen twee palen. Van antraciet tot crème in kleur en voorzien van tal van verschillende motieven. U kan panelen van meerdere soorten combineren voor een mooi effect. Daarnaast kan u decoratieve lage schuttingen gebruiken als afbakening van uw tuin. Al onze betonnen schuttingen voor u in Apeldoorn kunnen geheel naar wens voorzien worden van afdekplaten en andere mooie afwerkingen voor een bijzonder mooi resultaat.
Ook houten panelen behoren uiteraard tot de mogelijkheden. Met verschillende houtsoorten tot uw beschikking krijgt u een natuurlijker ogende schutting die goed aansluit op het groen in uw tuin. Voor een nog betere verbinding kunnen ook delen van de schutting worden geplaatst als een houten frame met gaaswerk geschikt voor klimplanten. De schutting bij u in Apeldoorn wordt zo op mooie wijze deel van uw tuin. Aan de onderkant plaatsen we een laag betonpaneel, om zo een beetje afstand tussen de grond en het houten paneel te scheppen. Op deze manier vertragen we de vorming van houtrot aanzienlijk.

Schuttingen.nl, uw expert op het gebied van tuinafscherming

Duurzaamheid staat hoog in ons vaandel. Wij gebruiken een hoge kwaliteit materialen en bieden u ouderwets vakmanschap. Met 20 jaar ervaring in huis is ons team van monteurs zeer bekwaam in hun vak. Een effectieve werkwijze maakt het voor ons makkelijk om u tien jaar garantie te geven op uw schutting in Apeldoorn, plus een jaar op alle montage. Neem binnenkort een keer contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor u.

Schutting Apeldoorn

Schutting Apeldoorn Schutting Apeldoorn Schutting Apeldoorn

CONTACT

Half Elfje 9
5711 ES Someren.

0493-382588

info@schuttingen.nl

Ma – Vr: 9:00 – 17:00
Zaterdag op afspraak

RECENT NIEUWS

TERUGBELLEN