SCHUTTING

Schuttingen Breda

Schuttingen Breda

Wilt u wat meer privacy in uw tuin maar heeft u geen zin in een lelijke houten schutting? Wij bieden u tal van mogelijkheden voor stijlvol vormgegeven schuttingen in Breda. Ook zijn er vele opties voor een beton schutting met een ruime keuze in verschillende kleuren en motieven. Wij vinden voor elke tuin een gepaste oplossing, en met 20 jaar ervaring kunnen we elke uitdaging aan. Wij denken graag met onze klanten mee voor het beste resultaat. Daarna kan u de schutting door ons laten plaatsen en met een gerust hart genieten van uw nieuwe aanwinst. Onze projecten worden duurzaam opgebouwd en gaan gemakkelijk 10 jaar mee.

De ideale schutting voor u in Breda

We hebben ervaring met de meest uiteenlopende klanten en wensen en met onze goede service hopen we ook u zo goed mogelijk te helpen. Van een stijlvolle houten schutting in uw tuin in Breda tot grootse projecten voor woningcorporaties, wij zijn van alle markten thuis en maken er iedere keer weer een prachtig eindresultaat van. Bent u op zoek naar voorbeelden van ons vakmanschap? Dan kan u rustig een keer langskomen in onze showroom in Helmond. Bij ons op de Vlierdense Dijk vindt u een ruime greep uit de mogelijkheden. De koffie staat al voor u klaar en we kijken graag samen met u welke schuttingen het beste in uw tuin in Breda passen.
We hebben onder meer een ruime selectie aan beton schuttingen uitgestald in de showroom. Deze kunnen in tal van mooie motieven geleverd worden in veel mooie kleuren en afwerkingen. Zo sluit de beton schutting strak aan op de rest van uw tuin voor een mooi georganiseerd uiterlijk. Het is gebouwd om tegen een stootje opgewassen te zijn en het beton is gewapend voor extra stevigheid.
Voor een stukje extra luxe uitstraling kunnen we ook een hout beton schutting bij u in Breda plaatsen. Deze heeft als basis een beton schutting met direct daarboven een houten schutting. De vele combinaties van hout- en betonkleuren geven u altijd een passend uiterlijk voor uw tuin. U kan genieten van wat privacy in uw tuin met een mooie schutting van Schuttingen.nl.

Schuttingen.nl, geweldige kwaliteit voor een scherpe prijs

Wij zijn al 20 jaar een begrip in schuttingen in Breda en omstreken. Met onze uitstekende service staan wij klaar voor elke opdracht. Zowel grote als kleine klanten kunnen rekenen op onze kwaliteit en duurzaamheid. Uw nieuwe schutting in Breda heeft tien jaar garantie van ons, met een jaar garantie op de montage. Wij staan volledig achter ons werk en kunnen gerust zeggen dat ons vakwerk deze periode met gemak doorstaat en nog jarenlang uw tuin zal sieren. Neem binnenkort contact op of kom een keer langs in de showroom en leer wat Schuttingen.nl allemaal voor u kan doen.

Schuttingen Breda

Schuttingen Breda Schuttingen Breda Schuttingen Breda

CONTACT

Half Elfje 9
5711 ES Someren.

0493-382588

info@schuttingen.nl

Ma – Vr: 9:00 – 17:00
Zaterdag op afspraak

RECENT NIEUWS

TERUGBELLEN