SCHUTTING

Schutting Amsterdam

Schutting Amsterdam

Bent u op zoek naar een team van professionals om een nieuwe schutting bij u in Amsterdam te plaatsen? U bent hier aan het juiste adres. Met ruim 20 jaar ervaring in het vak zijn onze medewerkers stuk voor stuk specialist in het monteren van schuttingen in allerlei vormen en maten. Zowel eenvoudige als luxe hout beton schuttingen en een geheel betonnen schutting kunnen uw tuin in Amsterdam verrijken. Wij helpen u graag met het uitzoeken van de beste keuze voor uw persoonlijke situatie.

Een mooie nieuwe schutting voor u in Amsterdam, afgestemd op uw wensen

Er is een uitgebreide keuze in schuttingen en met moderne methoden is er veel meer te bereiken dan een eenvoudig houten paneel. Onze projecten hebben allen een basis in beton, met doorgaans betonnen palen en een strakke betonnen onderrand. De palen en panelen zelf kunnen uitgevoerd worden in hout of beton. U kan hier kiezen voor bijvoorbeeld de hardhouten schutting voor uw tuin in Amsterdam. Het hout dat hiervoor wordt gebruikt is Bangkirai, uitermate duurzaam en zeer geschikt om jarenlange blootstelling aan de elementen te weerstaan.
Betonnen schuttingen zijn in de laatste jaren met sprongen vooruit gegaan. Allerlei patronen kunnen nu aangebracht worden om een steen- of rotsmotief te creëren. Daarnaast zijn onze betonpanelen voorzien van een extra stukje stevigheid door het aanbrengen van betonijzer. Deze wapening zorgt ervoor dat de schutting in uw tuin in Amsterdam tegen een klap opgewassen is. Tegelijkertijd helpt het bij het realiseren van de uitzonderlijke levensduur van deze schuttingen. Met gemak wordt een levensduur van 25 jaar gehaald, met vaak uitschieters tot ver boven de 30 jaar.
Naast een uitgebreide keuze in palen en panelen kan ook aan minder gebruikelijke details gedacht worden. Bijvoorbeeld een paneel met gaaswerk daarin voor klimplanten. Ook panelen met decoratieve rasters behoren tot de mogelijkheden. Met een ruim assortiment aan afwerkingen maakt u er een mooi geheel van. Wij stellen voor u graag vrijblijvend een offerte op voor uw nieuwe schutting in Amsterdam. Bent u akkoord, dan gaan we meteen voor u aan de slag. Het maakt niet uit of u een klein schuttinkje nodig heeft voor de achtertuin of een groot project voor uw bedrijfspand. Wij zijn voor een beetje uitdaging niet bang.

Schuttingen.nl, altijd betrouwbaar met een groot aanbod

Onze betrouwbaarheid en goede service heeft ons al veel tevreden klanten opgeleverd. Ook woningcorporaties weten dat ze op ons kunnen rekenen voor het betere werk. Wij kijken graag samen met u welk type schutting het beste in uw tuin in Amsterdam past. Schep een stukje privacy in uw achtertuin en voeg een beetje organisatie toe aan de uitstraling van uw tuin. Neem snel contact op met Schuttingen.nl en leer de mogelijkheden voor u.

Schutting Amsterdam

Schutting Amsterdam Schutting Amsterdam Schutting Amsterdam

CONTACT

Half Elfje 9
5711 ES Someren.

0493-382588

info@schuttingen.nl

Ma – Vr: 9:00 – 17:00
Zaterdag op afspraak

RECENT NIEUWS

TERUGBELLEN