SCHUTTING

Schuttingen Amersfoort

Schuttingen Amersfoort

Met vele opties in kleur, vorm en hoogte kan een schutting gebruikt worden voor privacy, veiligheid of simpelweg stijl. U bepaalt bij ons precies hoe de schutting er uit gaat zien. Weet u dit zelf nog niet zeker of heeft u vragen, dan helpen wij u graag om deze uit te werken. U krijgt professioneel advies, gegrond in ruim 20 jaar ervaring in het vak. Heeft u helder wat u wilt gaan doen, dan stellen wij vrijblijvend voor u een offerte op. Eenmaal akkoord met deze offerte kan u rustig achterover leunen terwijl wij voor u aan de slag gaan. Met onze effectieve werkwijze heeft u in een handomdraai een prachtige nieuwe schutting voor uw tuin in Amersfoort. Netjes afgestemd op uw tuin en uitgevoerd in beton en hout of geheel in beton.

Betonnen schuttingen voor u in Amersfoort, een investering met lang rendement

Het grootste voordeel met afstand van deze schuttingen voor uw tuin in Amersfoort is duurzaamheid. Gemiddeld genomen gaan ze zo’n 25-30 jaar mee, maar een langere levensduur is geen uitzondering. Daarnaast zijn ze erg stevig. Het beton is voorzien van stalen rasters voor extra wapening. Het kan gerust een stootje opvangen. Daarbij komt dat de tijd van saaie betonnen platen lang achter ons ligt. U kan tegenwoordig allerlei motieven bestellen om het een natuurlijker uitstraling te geven. Tenslotte kan de schutting voor u in Amersfoort netjes afgewerkt worden met afdekkappen. Het resultaat is een solide schutting waar u nauwelijks omkijken naar heeft. Ook het onderhoud is vrijwel niet-bestaand.
Als variatie bieden wij ook de hout beton schutting aan voor u in Amersfoort. Het centrale idee hier is om een wat meer natuurlijke uitstraling te creëren met houten panelen. Tegelijkertijd blijft de onderste rand, doorgaans zo’n 30 centimeter, van beton. Dit voorkomt dat het hout aangetast wordt door de grond, en het vertraagt houtrot dramatisch. Mocht na een levensduur van ruim tien jaar het hout toe zijn aan vervanging, dan kunnen de betonnen onderrand en de palen gewoon blijven staan. U bespaart een flinke schep geld op een nieuwe schutting in uw tuin in Amersfoort.

Schuttingen.nl, wij leveren keer op keer vakwerk

Met onze effectieve werkmethode kunnen we snel resultaat leveren. Bij het opstellen van uw offerte houden we ook altijd de regel- en wetgeving in de gaten. Met name voor grotere klanten als bedrijven of woningbouwverenigingen komt er soms nog wat extra papierwerk naar voren. Dit behandelen wij als de beste, zodat u nergens last van heeft. Weet u al wat voor schutting u wil in Amersfoort of heeft u nog vragen? U kan gerust een keer contact opnemen met Schuttingen.nl. U bent ook altijd welkom in onze showroom in Helmond. De koffie staat al voor u klaar.

Schuttingen Amersfoort

Schuttingen Amersfoort Schuttingen Amersfoort Schuttingen Amersfoort

CONTACT

Half Elfje 9
5711 ES Someren.

0493-382588

info@schuttingen.nl

Ma – Vr: 9:00 – 17:00
Zaterdag op afspraak

RECENT NIEUWS

TERUGBELLEN