Unieke schutting? Kies voor een klassiek steen motief!

Jan 11, 2023 | Blog | 0 comments

Unieke schutting? Kies voor een klassiek steen motief!

Bij het aanschaffen van een betonnen schutting kunt u natuurlijk kiezen voor een betonnen schutting in de vorm van een strakke wand, maar kunt u ook geld investeren in een betonnen schutting met uniek motief. Kiest u voor een schutting met een uniek motief, dan heeft u een unieke betonnen schutting die helemaal bij uw woning, bij uw tuin en bij uw smaak past. Eén van de motieven die u kunt kiezen bij het aanschaffen van een betonnen schutting, is het klassiek steen motief. Meer over dit motief voor uw betonnen schutting, leest u in dit artikel.

Het klassiek steen motief: een korte kennismaking

Zoals de naam het al enigszins verklapt, is het klassiek steen motief een motief die uw betonnen schutting de uitstraling van een stenen muur. Gebruikt u het steen motief voor uw schutting, dan lijkt het in feite net of uw schutting gemaakt is door stenen op elkaar te metselen en ziet u bijna niet dat het hier om een schutting in één geheel gaat. Zeker als u een schutting met een rustig motief wil aanschaffen, is een betonnen schutting met dit klassieke motief van stenen iets voor u.

Laat zelf uw schutting met klassiek steen motief stylen

Naast het kiezen van een motief, kunt u bij het plaatsen van een betonnen schutting ook zelf kiezen welke kleur de schutting moet worden. Heeft u besloten dat u een betonnen schutting met een steen motief wil aanschaffen, dan kunt u dus ook nog zelf bepalen welke kleur deze schutting moet krijgen.

CONTACT

Half Elfje 9
5711 ES Someren.

0493-382588

info@schuttingen.nl

Ma – Vr: 9:00 – 17:00
Zaterdag op afspraak

RECENT NIEUWS

TERUGBELLEN

10 + 11 =

let’s get connected

Have a Question?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas sit amet sapien ante. Donec sollicitudin libero bibendum risus venenatis imperdiet.