SCHUTTING

Schutting Zoetermeer

Schutting Zoetermeer

U wilt rustig op uw terras zitten zonder inkijk van de straat of de buren. Een schutting voor u in Zoetermeer lost dit snel op. Maar u wilt meer dan simpelweg wat houten panelen en palen die u overal ziet. Bij Schuttingen.nl bent u aan het juiste adres. Wij verzorgen zowel houten als betonnen schuttingen en geven u met onze expertise een schutting waar u jarenlang van kan genieten. U heeft een goede keuze uit verschillende kleuren en hoogtes. Er kan waar gewenst ook nog een stukje sierbestrating bij gelegd worden. Wilt u hier meer over weten, dan vragen wij u contact op te nemen met ons of een keer langs te komen in de showroom in Helmond.

Een stijlvol vormgegeven schutting voor uw tuin in Zoetermeer

In deze showroom vindt u ook tal van verschillende voorbeelden van onze schuttingen voor u in Zoetermeer. Eenvoudige afschermingen of meer gedetailleerde ontwerpen, wij zijn van alle markten thuis. Onder het genot van een kop koffie kan u rustig een besluit maken voor uw nieuwe schutting in Zoetermeer. Wij voorzien u ook graag van deskundig advies mocht u hierin geïnteresseerd zijn. Dit advies is gegrond in ruim 20 jaar ervaring in de meest uiteenlopende klussen. Van particulieren tot woningbouwverenigingen en bedrijven, wij weten precies wat waar het beste werkt. Heeft u besloten wat voor schuttingen u wilt hebben, dan stellen wij vrijblijvend voor u een offerte op. Hierin zetten we netjes uiteen wat wij allemaal bij u gaan doen.
Bent u akkoord met onze offerte, dan kan het werk beginnen. Wij bestellen de materialen en plannen met u in wanneer het werk kan beginnen. Bent u zelf erg handig en wilt u zelf aan de slag? Dan kunnen we de materialen voor u regelen en bij u thuis bezorgen. Voor meer details hierover is er tijdens het opstellen van de benodigde materialen uiteraard ruimte voor vragen. Met hoge kwaliteit materiaal en een duurzame werkmethode kunnen we gerust tien jaar garantie geven op ons werk. Daarbovenop zit nog een jaar garantie op de montage. Met een gemiddelde levensduur van 10-15 jaar voor houten panelen en 30 voor betonnen panelen zijn we niet bang dat er van de garantie veel gebruik gemaakt gaat worden. Daarbij hebben we een praktisch systeem voor hout beton schuttingen voor u in Zoetermeer. De houten panelen van deze schuttingen kunnen makkelijk vervangen worden zonder dat u ook de betonnen delen hoeft te vervangen.

Schuttingen.nl, ervaring en expertise voor elke klus

Met praktische oplossingen zoals hierboven genoemd zorgen wij ervoor dat u flink geld bespaart. Onze duurzame aanpak verzekert u van het feit dat u nog vele jaren kan genieten van uw nieuwe schutting in Zoetermeer. Neem binnenkort contact op met Schuttingen.nl voor meer informatie.

Schutting Zoetermeer

Schutting Zoetermeer Schutting Zoetermeer Schutting Zoetermeer

CONTACT

Half Elfje 9
5711 ES Someren.

0493-382588

info@schuttingen.nl

Ma – Vr: 9:00 – 17:00
Zaterdag op afspraak

RECENT NIEUWS

TERUGBELLEN