SCHUTTING

OVER ONS

WELKOM BIJ Schuttingen.nl

Schuttingen.nl is gevestigd in Someren en al circa 20 jaar gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen en tuinpoorten.

Wij hebben een ruim assortiment aan schuttingen, dat ieder jaar wordt uitgebreid met nieuwe producten.

Bent u op zoek naar een nieuwe en degelijke schutting voor in de tuin, bij Schuttingen.nl kunnen ze deze voor u leveren en plaatsen met een goede kwaliteit/prijs verhouding. Dit alles gebeurd in goed overleg met de klanten van de offerte aanvraag tot en met de oplevering van de schutting zodat u en wij tevreden zijn. Al onze schuttingen worden geplaatst door ervaren schuttingbouwers, of het nu gaat om een grote of een kleine tuin de voor of de achter tuin. Wij hebben voor elke tuin een schutting met een elegante uitstraling die aansluit op uw wensen. Dit kan een hout-beton schutting zijn of een schutting volledig van beton, ook een combinatie van beide behoort tot de mogelijkheden. Met een schutting van Schuttingen.nl in de achter tuin geniet u het hele jaar door en creèrt u extra privacy in u tuin. Vraag vrijblijvend een offerte aan en en wij zullen u een passende offerte doen toekomen

ONZE MISSIE

VEILIGHEID

Een schutting om de achtertuin zorgt voor meer privacy en geeft u een veiliger gevoel omdat de tuin dan niet meer toegankelijk is voor iedereen.

MOOI

Een hout-beton (beton) schutting of een combinatie van beiden met een elegante uitstraling samengesteld naar de wensen van onze klanten.

BETAALBAAR

Een schutting met een goede kwaliteit/prijs verhouding met minimaal onderhoud en een lange levensduur.

CONTACT

Half Elfje 9
5711 ES Someren.

0493-382588

info@schuttingen.nl

Ma – Vr: 9:00 – 17:00
Zaterdag op afspraak

RECENT NIEUWS

TERUGBELLEN