SCHUTTING

Schuttingen Den Bosch

Schuttingen Den Bosch

Zoekt u een nieuwe schutting in Den Bosch of omstreken? Schuttingen.nl is van alle markten thuis om u te helpen. Vanaf de eerste stappen denken wij waar gewenst graag met u mee. We zoeken naar de beste schutting die bij de uitstraling van uw tuin past. Dit advies baseren wij op jarenlange ervaring voor een groot aantal klanten. Van particulieren tot bedrijven en woningbouwverenigingen, geen klus is te groot voor ons. We pakken alles met dezelfde effectieve werkmethode aan. Van de eerste ideeën tot de laatste schroef, u kan rekenen op onze expertise.

Hout beton schuttingen voor uw huis in Den Bosch

Een eenvoudige houten schutting is al na enkele jaren aangetast door houtrot. De vochtige bodem houdt de onderkant van de panelen en palen voortdurend nat, waardoor rot ontstaat. Bij een hout beton schutting in uw tuin in Den Bosch wordt dit voorkomen. De palen die we hier gebruiken zijn van beton. Daarnaast hebben deze schuttingen een onderste rand van beton. Deze rand houdt de houten panelen op afstand van de grond en maakt er een mooi geheel van. De panelen gaan vele jaren langer mee en de betonconstructie kan zelfs hergebruikt worden. U vervangt simpelweg de houten panelen, terwijl de betonnen basis op zijn plaats blijft. Zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over houtrot gaan deze panelen gemiddeld ruim tien jaar mee. De betonnen delen halen makkelijk het dubbele.
Betonnen schuttingen zijn zelf ook steeds populairder. De panelen zijn opgebouwd uit meerdere opgestapelde platen, ieder circa 35 cm hoog. Deze panelen zijn leverbaar in verschillende kleuren en motieven. Een simpel baksteen patroon of een mooie imitatie van ouderwetse bouwmethoden, het is snel voor u geregeld. Een betonnen schutting in Den Bosch is tegenwoordig veel meer dan een saai grijs muurtje. De stevigheid wordt door deze stijlvolle motieven niet aangetast. Dankzij een intern stukje wapening zijn deze schuttingen voor u in Den Bosch erg stevig. Tegelijkertijd hebben ze vrijwel geen onderhoud nodig en zijn ze erg duurzaam. U krijgt tien jaar garantie op de schutting en een jaar op de montage. Maar met een levensduur van 25-30 jaar is het niet waarschijnlijk dat u deze nodig gaat hebben.

Schuttingen.nl, de expert in het schuttingwerk

Zoekt u inspiratie voor uw nieuwe schutting in Den Bosch, dan is onze showroom in Helmond zeker aan te raden. Er staat altijd een kop koffie voor u klaar en wij helpen u graag met het vinden van de beste keuze voor uw persoonlijke wensen. We zetten voor u vrijblijvend een gedetailleerde offerte in elkaar. Gaat u met onze offerte akkoord, dan zet ons team van professionals uw schutting in Den Bosch vakkundig in elkaar. U kan rekenen op onze kwaliteit.

Schuttingen Den Bosch

Schuttingen Den Bosch Schuttingen Den Bosch  Schuttingen Den Bosch

CONTACT

Half Elfje 9
5711 ES Someren.

0493-382588

info@schuttingen.nl

Ma – Vr: 9:00 – 17:00
Zaterdag op afspraak

RECENT NIEUWS

TERUGBELLEN