SCHUTTING

Schuttingen

Schuttingen

Schuttingen.nl is al meer dan 20 jaar de schuttingen specialist van Nederland. We plaatsen voornamelijk hout beton schuttingen en betonnen schuttingen, aangezien dit de meest degelijke en duurzame schuttingen zijn voor een goede prijs.

Onze schuttingen zijn niet alleen sterk, ze zijn ook fraai. U kunt bij ons kiezen uit een grote variatie aan mogelijkheden qua vorm en kleur. Of u nu alleen een gaasscherm wenst met grijze betonpalen, of een combinatie van een granietkleurige beton schutting met een houten tuinscherm: wij kunnen het voor u maken geheel conform uw wens, vakkundig en professioneel. Uiteraard zullen we u gevraagd en ongevraagd adviseren over de verschillende mogelijkheden, zodat u de juiste keuze kunt maken.

Ook het adres voor plaatsen tuinpoorten

Tevens leveren en plaatsen we ook bijpassende tuinpoorten. Deze zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal, zodat deze weer en wind kunnen weerstaan. Onze tuinpoorten worden op maat gemaakt, zodat u zelf kunt bepalen welke planken hier op bevestigd worden. Ook de afmeting van de poort is geheel conform uw wens te maken. Een dubbele tuinpoort is ook mogelijk, wat ideaal is als u bijvoorbeeld een aanhanger heeft.

Heeft u interesse? Neem dan vrijblijvend contact op met ons voor een passend advies. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0492-347101 of door onderstaande contactformulier in te vullen. Dan nemen wij binnen een werkdag contact op met u.

CONTACT

Half Elfje 9
5711 ES Someren.

0493-382588

info@schuttingen.nl

Ma – Vr: 9:00 – 17:00
Zaterdag op afspraak

RECENT NIEUWS

TERUGBELLEN