SCHUTTING

Schuttingen Hilversum

Schuttingen Hilversum

Een strakke nieuwe schutting voor uw tuin in Hilversum schept snel wat extra privacy. U geniet van de rust en stilte van uw tuin en terras zonder ongewenste pottenkijkers. Deze privacy hoeft uiteraard niet ten koste te gaan van de uitstraling van uw huis en tuin. Een mooie schutting voor u in Hilversum komt in vele verschillende vormen en maten. Met een nette afwerking en keuze in een paar mooie kleuren vindt u altijd een passende schutting voor uw persoonlijke wensen. Met ons ervaren team pakken we met gemak elke klus voor u aan. Wij werken regelmatig met zowel particulieren als bedrijven en woningbouwcorporaties. Voor een beetje uitdaging zijn wij niet bang. Elke keer weer maken we van schuttingen in Hilversum prachtig vakwerk.

Mooie duurzame schuttingen voor uw huis in Hilversum

Een goede schutting heeft een stevige basis nodig. Wij zetten daarom betonnen palen neer. Deze komen in verschillende grijstinten, van antraciet tot licht grijs. De palen worden tot 80 cm diep ingegraven. Is de grond erg vochtig, dan kiezen wij er voor om deze in betonmortel vast te zetten. Met de palen goed op hun plaats zetten we de panelen in de schutting bij u in Hilversum. Deze panelen kunnen van hout of beton zijn, in tal van kleuren, motieven en afwerkingen. Een goed voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld een houten paneel met metalen of houten rasterwerk daarin. Dit is ideaal voor klimplanten.
Wij combineren ook vaak hout en beton voor een extra duurzaam resultaat. De meest voorkomende reden om een houten schutting te vervangen is houtrot. Met name het hout aan de onderkant wordt met de jaren aangetast door vocht van de grond. Wij plaatsen de houten panelen daarom altijd boven een betonnen onderrand. Deze rand steekt zo’n 15-20 cm uit de grond en houdt hiermee de houten panelen jaren langer goed. De gemiddelde levensduur van onze schuttingen voor u in Hilversum is tien tot vijftien jaar. De betonnen delen gaan nog rustig twee keer zo lang mee. Dankzij onze praktische opbouw kunnen we de houten panelen in uw schutting in Hilversum eenvoudig vervangen. Zo hoeft u geen volledige nieuwe schutting aan te schaffen. U kan jarenlang zorgeloos van ons vakwerk genieten. Met onze garantie zit u de komende tien jaar goed, met daarbij ook een jaar garantie op de montage.

Schuttingen.nl, uw experts in tuinschuttingen

Uw nieuwe schutting in Hilversum is in goede handen. Met ruime keuze in beton en hout heeft u schuttingen die netjes aansluiten op de uitstraling van uw tuin. In onze showroom in Helmond kan u rustig een keer rondkijken voor ideeën. Daarnaast denken wij ook graag met u mee waar gewenst. Neem snel contact op of kom bij ons langs. De koffie staat al voor u klaar.

Schuttingen Hilversum

Schuttingen Hilversum Schuttingen Hilversum  Schuttingen Hilversum

CONTACT

Half Elfje 9
5711 ES Someren.

0493-382588

info@schuttingen.nl

Ma – Vr: 9:00 – 17:00
Zaterdag op afspraak

RECENT NIEUWS

TERUGBELLEN