SCHUTTING

Tevreden klanten

Tevreden klanten

Luxe houten beton schutting

★★★★★
Een compliment is op zijn plaats . Donderdag ochtend 19-3-2015 stonden er twee mannen Bart en zijn maatje om 7.30 uur voor de deur . Naar eerst gezellig een bakje koffie gedronken te hebben zijn de mannen als een speer aan het werk gegaan . De schutting van 18 meter stond naar alle tevredenheid om 13.00 uur helemaal kant en klaar ( top ) . Ik kan echt andere mensen die een schutting zoeken , dit bedrijf aanbevelen en dat heeft een kennis van me ook al gedaan . Thanxs
- Theo

Danielle Verhoeven

★★★★★
Dinsdag stonden de mannen op de stoep en bleek dat we een offerte getekend hadden waarop de verkeerde kleur palen stonden. Zonder gezeur werden de palen mee terug genomen. Vanmorgen stonden de mannen om 7.30 uur weer op de stoep met de juiste kleur palen en 4 uur later stond de schutting. Echt heel erg blij met het resultaat en met de enorme service die geleverd is ondanks dat wij de verkeerde kleur palen besteld hadden.
- Schutting

Hot beton schutting

★★★★★
rijdag 26-09-2014 waren de jongens om half acht aanwezig Een kop koffie,praatje en een shaggie toen aan de slag. Om kwart voor tien stond de schutting in pracht en praal. Wat zijn die jongens snel en vakkundig! Firma van schijndel en medewerkers: KLASBAKKEN!
- Mevr Bastiaansen en Dhr Boomaars Terheijden

Plaatsen schuttingen

★★★★★
Gisteren heeft dhr. Van Schijndel bij ons 3....schuttingen geplaatst in Maastricht. Was voor hen geen probleem. En het resultaat is prachtig! We hebben gekozen voor de antraciet kleuren beton. Dit is een bedrijf dat we zeker aanbevelen aan onze vrienden en bekenden!!!!
- Maastricht:

Plaatsen van schutting en twee poorten

★★★★★
Het was een ontzettende warme dag op woensdag 23 juli. En als je ziet hoe de schutting geplaatst is. Petje af hoor. Het ziet er geweldig uit. Tussen de buurtjes en achter bij de brandgang met de twee poorten erin. Hij staat er goed bij. Complimentjes voor de harde werkers. En ook voor Bart van Schijndel omdat het in een tijdsbestek van twee weken geregeld was dat bij ons de schutting gezet kon worden. Heel tevreden over zowel de mannen en het bedrijf. Bedankt voor alles.
- Familie Brok

plaatsing schutting

★★★★★
Op Hemelvaartsdag 29 mei is tussen ons en de buren een schutting geplaatst. Wat een snelheid en het ziet er fantastisch uit. Goede snelle reactie op aanvraag. Geen verrasssingen
- Nico van Houdt:

Luxe Hout/Beton schitting in antraciet

★★★★★
Hele mooie schutting tegen een redelijke prijs. Het plaatsen van de 11,50 meter lange schutting was in een ochtend gepiept. Niets dan lof voor de medewerkers die de schutting geplaatst hebben. Harde werkers die aan koffie en fris genoeg hadden. Wij zijn er blij mee, Bedankt
- Fam. Heijer

Prima werk en aangenaam,vakbekwaam personeel.

★★★★★
Op 11 april , samen met de buren, 30 meter hout-beton schutting laten plaatsen. Het werk werd uitgevoerd door Henri en Ton en die leveren klasse arbeid. Bedankt daarvoor!! We willen ze bij iedereen aanraden.
- Mevr. v.d. Noll

Nieuwe schutting

★★★★★
Wij zijn zeer tevreden met het eind resultaat,echt een aanrader !!
- Bottenberg

Beoordeel ons!

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

CONTACT

Half Elfje 9
5711 ES Someren.

0493-382588

info@schuttingen.nl

Ma – Vr: 9:00 – 17:00
Zaterdag op afspraak

RECENT NIEUWS

TERUGBELLEN