SCHUTTING

BETON SCHUTTINGEN

Beton schutting

Heeft u plannen voor een paar nieuwe schuttingen liggen? Wij helpen u graag om deze te realiseren. Met onze hoge kwaliteit en oog voor duurzame bouw zorgt Schuttingen.nl dat uw nieuwe aanwinst goed is voor jaren plezier. Met jaren ervaring en een ijzersterke service wordt u goed voorzien op schuttinggebied. Onze specialiteit is het stijlvol toepassen van beton in een schutting. Dit biedt niet alleen een uniek stukje design, maar zorgt ook voor een aanmerkelijk langere levensduur. De gemiddelde beton schutting gaat gemakkelijk tien jaar mee. Twintig wanneer u ook betonnen panelen gebruikt, in plaats van houten panelen. U krijgt bij ons tal van opties voor extra zaken als tuinpoorten en schuttingdelen met bijvoorbeeld gaas voor klimplanten.

Een beton schutting afgestemd op uw huis en tuin

Op deze manier krijgt uw tuinafscheiding een persoonlijk tintje. We gebruiken voor elke schutting beton, in meer of mindere mate. De palen zijn altijd van beton voor grotere duurzaamheid. Bij onze houten schuttingpanelen voegen we bovendien een betonnen onderrand toe. Op deze manier houden we de houten panelen gescheiden van het vocht in de grond. Dit voorkomt houtrot en verlengt de levensduur van de panelen met jaren. U heeft de keuze uit verschillende houtsoorten voor de panelen, ieder met hun eigen unieke kleur en patroon. Wij kunnen met trots zeggen dat wij een FSC-keurmerk hebben in onze lijst certificaten. Dit betekent dat al het hout dat we gebruiken op milieubewuste wijze is gewonnen.

We bieden tevens ook opties voor een geheel betonnen variant. Deze beton schutting heeft een aantal extra betonnen panelen bovenop de onderrand. Deze panelen kunnen in verschillende kleuren en motieven geleverd worden. De patronen kunnen enkel- en dubbelzijdig aangebracht worden, al naar gelang uw wensen. U geeft de tuin een eigentijds en georganiseerd karakter met deze nieuwe aanwinst. Met een effectieve werkmethode zorgen wij dat uw nieuwe beton schutting in een handomdraai wordt geplaatst. U krijgt voor uw project een passende en vrijblijvende offerte. Wij houden in deze offerte goed rekening met uw wensen. Bijna niets is onmogelijk voor ons team van professionals. Zij zijn voor een uitdaging niet bang. Op hun vakwerk en ervaring kunnen wij met een gerust hart tien jaar garantie geven.

Schuttingen.nl, uw schuttingspecialist

Voor een nieuwe beton schutting of een andere tuinafscheiding bent u hier snel geholpen. Wij kijken samen met u wat er allemaal benodigd is en regelen dit in een mum van tijd. Pas wanneer u tevreden bent zijn wij tevreden met het geleverde werk. Van de eerste afspraak tot de laatste afwerking, wij zorgen dat alles vloeiend verloopt. Neem snel een keer contact op met Schuttingen.nl of kom bij ons langs in de showroom. U ontdekt zo snel wat er allemaal voor u gedaan kan worden.

Beton schutting

Beton schutting Beton schutting Beton schutting

CONTACT

Half Elfje 9
5711 ES Someren.

0493-382588

info@schuttingen.nl

Ma – Vr: 9:00 – 17:00
Zaterdag op afspraak

RECENT NIEUWS

TERUGBELLEN