SCHUTTING

Schuttingen Eindhoven

Schuttingen Eindhoven

Voor een mooie schutting in uw tuin in Eindhoven zijn tegenwoordig veel mogelijkheden beschikbaar. Klassiek hout of modern beton, of misschien zelfs een combinatie van de twee. Een hout beton schutting is op het moment erg populair. U profiteert van diverse voordelen ten opzichte van een volledig betonnen schutting in uw tuin in Eindhoven. En vergis u niet, de betonnen schutting is ver gekomen sinds het stapelen van wat betonnen platen tussen twee palen. Er zijn tegenwoordig tal van verschillende motieven en kleuren te krijgen. Een combinatie van hout en beton levert u misschien toch een beter resultaat op. Hieronder zullen we kort de voordelen van een hout beton schutting uitleggen. U kan ook altijd bellen voor deskundig advies of een vrijblijvende offerte.

Schuttingen voor u in Eindhoven, verkrijgbaar in vele soorten en maten

Elke tuin heeft zijn eigen uitstraling, en een hout beton schutting sluit bij verreweg de meeste van deze stijlen netjes aan. Met een mooi aantal opties voor de palen, panelen en afwerking kan de schutting netjes worden afgestemd op uw persoonlijke wensen. Met een schutting kan uw tuin in Eindhoven genieten van wat extra privacy, of simpelweg een mooie georganiseerde uitstraling. Tegelijkertijd wilt u natuurlijk dat uw schuttingen goed aansluiten op het groen in de tuin.
Deze georganiseerde uitstraling kan u goed realiseren met een hout beton schutting voor uw tuin in Eindhoven. Het betonnen frame geeft een solide basis voor de houten panelen. Deze houttinten sluiten goed aan op de planten in de tuin en laten de schutting makkelijk deel uitmaken van de tuin als geheel. Een groot voordeel van deze constructie is dat hij aanmerkelijk goedkoper is dan geheel betonnen schuttingen in Eindhoven. Dit gaat enigszins ten koste van de levensduur, maar u kan nog steeds gerust rekenen op minstens tien jaar.
Tenslotte zijn dit soort schuttingen voor u in Eindhoven ook een stuk makkelijker zelf te bouwen. Met een beetje handigheid heeft u de schutting in een handomdraai neergezet. Wij kunnen u hierin voorzien in alle benodigde materialen. Deze kan u bij ons ophalen of laten thuisbezorgen. Een gezellig middagje klussen en even later heeft u een nieuwe schutting voor uw tuin in Eindhoven. Let wel dat wij hier uiteraard geen garanties op geven.

Schuttingen.nl, voor duurzaamheid en kwaliteit

U kan bij ons bouwen op 20 jaar ervaring in het plaatsen van schuttingen in Eindhoven, Tilburg, Amsterdam en zo ongeveer het hele zuiden van het land. Wij zorgen ervoor dat het geleverde eindresultaat strak aansluit op uw persoonlijke wensen en helpen u daarin graag met deskundig advies. Neem gerust een keer een kijkje in onze showroom in Helmond voor wat inzicht in de verschillende mogelijkheden voor u. Er staat altijd een kop koffie voor u klaar.

Schuttingen Eindhoven

Schuttingen Eindhoven Schuttingen Eindhoven Schuttingen Eindhoven

CONTACT

Half Elfje 9
5711 ES Someren.

0493-382588

info@schuttingen.nl

Ma – Vr: 9:00 – 17:00
Zaterdag op afspraak

RECENT NIEUWS

TERUGBELLEN