SCHUTTING

Schutting kopen

Schutting kopen

Wilt u een mooie en degelijke schutting kopen waar u jaren plezier van zult hebben? Dan bent u bij Schuttingen.nl aan het juiste adres! Wij maken en plaatsen namelijk al ruim 20 jaar lang schuttingen in heel Nederland. Onze kwaliteitsproducten zijn daarmee in alle windstreken van het land te vinden.

Schuttingen.nl is gespecialiseerd in hout beton schuttingen en betonnen schuttingen. Wij plaatsen in principe enkel en alleen dit soort schuttingen, omdat deze kwalitatief het beste zijn en het langste meegaan. Wij staan daarmee voor kwaliteit en duurzaamheid. Bovendien zijn deze schuttingen makkelijk in het onderhoud.

Ook staan uw wensen centraal bij het kopen van een schutting. We kunnen u daarin met al onze ervaring en expertise goed adviseren.

Kosten schutting kopen

Bij de aanschaf van een schutting wilt u uiteraard weten wat de kosten zijn, evenals waar u op moet letten. U kunt bij ons daartoe vrijblijvend een voorstel opvragen: ga dan naar offerte schutting plaatsen om dat te doen.

Ook kunt u ons bellen of mailen voor advies en hulp. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0492-347101 of door onderstaande contactformulier in te vullen. Dan nemen wij binnen een werkdag contact op met u

CONTACT

Half Elfje 9
5711 ES Someren.

0493-382588

info@schuttingen.nl

Ma – Vr: 9:00 – 17:00
Zaterdag op afspraak

RECENT NIEUWS

TERUGBELLEN