SCHUTTING

Schutting plaatsen

Schutting plaatsen

Wilt u een schutting plaatsen? Schuttingen.nl is specialist op dat gebied. We hebben al ruim 20 jaar ervaring met het plaatsen van schuttingen. En dat door heel Nederland. Van Groningen tot Maastricht en van Den Haag tot Enschede zijn onze schuttingen te vinden.

Met al onze expertise en ervaring zetten we de schuttingen vakkundig en snel neer. Schuttingen.nl plaatst schuttingen van de volgende materialen:

Hout beton schuttingen

Betonnen schuttingen

We plaatsen enkel en alleen schuttingen van deze materialen, omdat deze de hoogste kwaliteit en daarmee levensduur hebben. Vooral de betonnen schutting gaat lang mee, tot wel 30 jaar. Bovendien zijn deze schuttingen een lust voor het oog en onderhoudsvriendelijk. Het materiaal is luxe, zodat de schutting niet alleen functioneel is, maar ook een verrijking voor uw tuin of andersoortig perceel. Zo zijn de betonplaten voorzien van bijvoorbeeld fraaie rots en steen motieven en de houten schermen zijn in diverse vormen leverbaar.

Daarnaast worden uiteraard ook poorten en aanverwante zaken geplaatst, zodat er een complete erf afscheiding wordt opgeleverd door onze schuttingbouwers.

Ook plaatsen we zelf de poeren voor de betonnen palen, zodat u daar geen aannemer voor in de arm hoeft te nemen. We regelen kortom alles voor wat betreft een schutting plaatsen. Dat scheelt u weer een hoop geregel!

Schutting plaatsen kosten
De kosten van het plaatsen van een schutting zijn afhankelijk van een groot aantal zaken. Denk aan het materiaalgebruik en de lengte van de schutting. U kunt een vrijblijvende offerte en kostenindicatie berekenen op kosten schutting plaatsen.

Ook kunt u ons bellen of mailen als u direct vrijblijvend advies wenst. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0492-347101. Onze medewerkers helpen u graag!

CONTACT

Half Elfje 9
5711 ES Someren.

0493-382588

info@schuttingen.nl

Ma – Vr: 9:00 – 17:00
Zaterdag op afspraak

RECENT NIEUWS

TERUGBELLEN