SCHUTTING

Hout beton schuttingen

Hout beton schuttingen

Hout beton schuttingen zijn zeer decoratief door het gevarieerde materiaalgebruik, en daarmee een functionele blikvanger in uw tuin. Bovendien is dit type schutting veel duurzamer dan een normale houten schutting. De houten delen komen aan de onderzijde namelijk niet in aanraking met de bodem, zodat bijvoorbeeld nat zand geen kans krijgt het hout aan te tasten. De betonnen delen zijn zeer degelijk, en gemaakt van gewapend beton. Dit zijn de palen en de onderplaten. Zodoende ontstaat er een solide en robuust geheel, waar u jaren plezier van zult beleven.

Schuttingen.nl levert alleen kwaliteit, en daarom plaatsen we in de regel alleen hout beton schuttingen en volledig betonnen schuttingen. We leveren een schutting compleet op. Naast het plaatsen en monteren van de schutting plaatsen we ook de poeren, evenals bijbehorende schuttingpoorten indien gewenst.

De hout beton schuttingen leveren we tussen 100 cm en 225 cm hoogte, en in de kleuren wit, lichtgrijs, crème en antraciet voor wat betreft de betonnen onderdelen. De houten schermen en andere houten elementen zijn verkrijgbaar in grenen, vuren en hardhout. Uiteraard is het hout geïmpregneerd voor een lange levensduur. Naast gesloten schermen leveren we ook gaasschermen en schermen met open ruitjesmotief, de zogenaamde trelissen.

We leveren tot slot maatwerk, dus de hout beton schutting zal zo komen te staan zoals u het voor ogen had. Onze vakkundige en ervaren schuttingbouwers zorgen daar voor.

Heeft u interesse? Neem dan vrijblijvend contact op met ons voor een passend advies. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0492-347101 of door onderstaande contactformulier in te vullen. Dan nemen wij binnen een werkdag contact op met u.

CONTACT

Half Elfje 9
5711 ES Someren.

0493-382588

info@schuttingen.nl

Ma – Vr: 9:00 – 17:00
Zaterdag op afspraak

RECENT NIEUWS

TERUGBELLEN