SCHUTTING

SCHUTTING ALMERE

Schutting Almere

Met 20 jaar ervaring in het vak kunnen wij bij Schuttingen.nl u als geen ander van dienst zijn. Wij denken graag met u mee en werken zo samen naar de beste schutting voor uw unieke situatie in Almere. Bij het opstellen van deze plannen houden we uiteraard goed rekening met de regels en wetgeving omtrent schuttingen. Deze plannen realiseren wij vervolgens met hoogwaardige materialen en ouderwets vakmanschap. Zo heeft u een duurzaam resultaat waar u nog vele jaren van kan genieten. Met talloze opties in hout, beton of een combinatie van deze twee is er voor elke tuin een schutting. Van een kleine achtertuin tot een groot bedrijfspand, wij staan klaar voor elke schutting in Almere en omstreken.

Een ruime keuze aan schuttingen in Almere

Aan opties is bij ons geen gebrek. U heeft keuze uit verschillende soorten houten en betonnen panelen. De betonnen panelen zijn te krijgen in een paar verschillende grijstinten, zoals crème en antraciet. Daarnaast kunnen ze geleverd worden in een aantal verschillende motieven. Veel verschillende steen- en rotsmotieven geven u een mooie uitstraling. De tijd van eenvoudige platen ligt ver achter ons. Met een stalen binnenwerk zijn deze betonnen panelen buitengewoon duurzaam en bestand tegen een stootje. Een levensduur van ruim 25 jaar is normaal voor deze schuttingen bij u in Almere.

Ook houten schuttingen zijn voor u in Almere in veel verschillende vormen te krijgen. Wij kiezen voor de extra stevigheid en duurzaamheid van een betonnen framework van palen en een strakke onderrand. Zo verlengen we de levensduur van de schutting met jaren door de houten panelen een stukje boven de grond te houden.

Tenslotte is het de combinatie van hout en beton in één schutting voor u in Almere. Deze hout beton schutting heeft een betonnen onderkant met een houten paneel daarbovenop. Dit geeft een georganiseerde uitstraling zonder dat het een te groot contrast oplevert met het groen in de tuin. U creëert gemakkelijk een stukje privacy en voegt een mooi stukje extra stijl toe aan de tuin. Naast deze volledige panelen kunnen de houten panelen ook worden geleverd met gaaswerk of een decoratief raster. Wij helpen u graag met het bepalen wat het beste op uw wensen aansluit. Uw schutting in Almere moet immers aan al uw eisen voldoen.

Schuttingen.nl, uitstekende service en ruime ervaring

U kan rekenen op deskundig advies, gegrond in de vele jaren en duizenden afgeronde projecten die achter ons liggen. Dankzij deze projecten hebben we ook een enorm netwerk opgebouwd van tevreden klanten. Wij hopen dat met onze goede service en professioneel vakmanschap ook u zich daar bij gaat voegen. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte voor een schutting in Almere kan u altijd contact opnemen met Schuttingen.nl.

Schutting Almere

Schutting Almere Schutting Almere Schutting Almere

CONTACT

Half Elfje 9
5711 ES Someren.

0493-382588

info@schuttingen.nl

Ma – Vr: 9:00 – 17:00
Zaterdag op afspraak

RECENT NIEUWS

TERUGBELLEN