Bent u op zoek naar een specialist in het plaatsen van een mooie nieuwe tuinafscheiding? Bij Schuttingbouw van Schijndel hebben we vele jaren ervaring in schuttingen in allerlei soorten en maten. Zowel voor particulieren als bedrijven kunnen wij goed aan de slag. Geen klus is te groot of te ingewikkeld voor onze professionals. Zij zijn voor een beetje uitdaging niet bang. Onze prijs-kwaliteitverhouding is buitengewoon goed. We gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen, om u een duurzaam resultaat aan te bieden. Heeft u al een situatietekening met een plan, dan kunt u ons deze meteen mailen. Wij sturen u zo snel mogelijk een passende vrijblijvende offerte toe. Weet u nog niet helemaal wat en waar, dan kunnen wij u uiteraard ook goed verder helpen met advies op maat. Gebaseerd op jarenlange ervaring in schuttingen zorgen wij dat u goed beslagen ten ijs komt.

Een ruime selectie verschillende schuttingen, op maat gemaakt voor u

Ons aanbod bevat een aantal interessante mogelijkheden voor uw schutting. We gebruiken voor alle schuttingen een solide basis van betonnen palen en een betonnen onderzijde. We gebruiken op deze plekken specifiek betonnen delen om de duurzaamheid van de schutting dramatisch te vergroten. Het meest voorkomende probleem bij oudere tuinafscheidingen is namelijk houtrot. Vocht van de grond trekt in de palen en panelen van een schutting, en richt daar binnen een paar jaar veel schade aan. Onze betonnen onderdelen zijn hier ongevoelig voor en vormen een barrière tussen vocht in de grond en de houten panelen. Zo blijft uw nieuwe aanwinst vele jaren langer goed. We bieden bij Schuttingbouw van Schijndel 10 jaar garantie aan op al onze producten, evenals een jaar op de montage.
Deze garantie is gemakkelijk te bieden met onze uitstekende kwaliteit. Of het nu gaat om een klein schuttinkje of een uitgebreid project voor een nieuwbouwwijk, wij pakken elke klus nauwkeurig aan. Met deze klantgerichte werkhouding hebben wij in de afgelopen 17 jaar al veel tevreden klanten binnengehaald. Daarnaast bezitten wij CE, KOMO en FSC-certificaten. Zo tonen we aan dat onze werkwijzen van hoge kwaliteit zijn. U krijgt telkens weer ongeëvenaard vakwerk, wanneer u uw schuttingen door ons laat plaatsen.

Schuttingbouw van Schijndel, ervaren en klantvriendelijk

Voor een prachtige houten of betonnen schutting hoeft u niet verder te zoeken. Wij leveren u alles wat nodig is om dit project om te zetten in een prachtig eindresultaat. Van deskundig advies tijdens het eerste gesprek tot de laatste details in de afwerking, wij zorgen dat alles netjes afgehandeld wordt. U kunt kiezen uit tal van verschillende houtsoorten en designs voor de panelen van uw schutting. Met opties voor onder meer gaas voor klimplanten stemt u uw schuttingen precies af op uw huis en tuin. Neem snel contact op met Schuttingbouw van Schijndel of kom langs in de showroom.

Schuttingen

Schuttingen Schuttingen SchuttingenLuxe hout beton schuttingen
hout-beton schuttingen
Beton schutting met dubbelzijdige rotsmotief platen
Poorten

Beton schutting Schutting Schuttingen Schutting Almere Schutting Amsterdam Schutting Apeldoorn Schutting Rotterdam Schutting Tilburg Schutting Utrecht Schutting Zoetermeer Schuttingen Amersfoort Schuttingen Arnhem Schuttingen Breda Schuttingen Den Bosch Schuttingen Eindhoven Schuttingen Hilversum Schuttingen Vlaardingen Schuttingen Zwolle

    Naam

    Tel

    Bericht