Hout-beton schutting? Pleeg voldoende onderhoud in de winter

Jan 11, 2023 | Blog | 0 comments

Hout-beton schutting? Pleeg voldoende onderhoud in de winter

Als u geld heeft geïnvesteerd in een mooie hout-beton schutting voor uw tuin of erf, wilt u natuurlijk zo lang mogelijk kunnen profiteren van deze investering in uw erfafscheiding. Gaat u niet goed met uw schutting om door de schutting niet goed te onderhouden, dan kan het zomaar voorkomen dat uw schutting binnen enkele jaren al afgeschreven is. En omdat een hout-beton schutting in de winter over het algemeen meer onderhoud nodig heeft, vertellen wij u graag in dit artikel wat u in de koude wintermaanden moet doen om uw schutting te beschermen tegen weersinvloeden.

Hout-beton schutting onderhouden in de winter: beitsen

De weersinvloeden waar uw schutting in de wintermaanden mee te maken krijgt, kunnen veel schade aanbrengen aan het hout van de schutting. Om te voorkomen dat u uw schutting moet vervangen na een aantal koude wintermaanden met heftige weersomstandigheden, kunt u uw schutting voor de start van de winter beitsen. Beits trekt diep in het hout, vloeit goed uit en is zowel weersbestendig als vochtregulerend. Neemt u de tijd om uw schutting te beitsen voor de start van de winter, dan komt uw schutting de winter veel beter door.

Beitsen: de benodigdheden

Het enige wat u nodig heeft om uw hout-beton schutting te beitsen, is beits. U heeft geen grondverf nodig en hoeft dus geen grote investeringen te doen om uw schutting te onderhouden en te beschermen in de winter. Weet u niet goed hoe u uw schutting moet beitsen of heeft u hier geen tijd voor, dan kunt u ook altijd een professional inhuren voor het beitsen van uw schutting.

CONTACT

Half Elfje 9
5711 ES Someren.

0493-382588

info@schuttingen.nl

Ma – Vr: 9:00 – 17:00
Zaterdag op afspraak

RECENT NIEUWS

TERUGBELLEN

10 + 11 =

let’s get connected

Have a Question?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas sit amet sapien ante. Donec sollicitudin libero bibendum risus venenatis imperdiet.