Mijn houten schutting heeft hars, is dit normaal?

mei 13, 2022 | Blog | 0 comments

Mijn houten schutting heeft hars, is dit normaal?

Als u ziet dat uw houten schutting hars heeft, is het erg normaal dat u hiervan schrikt. De uitstraling van uw schutting kan namelijk veranderen door de aanwezigheid van hars en omdat u er wellicht niet op had gerekend dat uw schutting hars ging vertonen, was het waarschijnlijk een verrassing toen u de aanwezigheid van hars waarnam. Echter, de aanwezigheid van hars bij een schutting van hout is zeker niet abnormaal. Door de natuurlijke eigenschappen van het hout van de houten schutting, kan een schutting van hout namelijk zeker hars bevatten. Hars is namelijk van nature aanwezig in hout en omdat een schutting van hout ook natuurlijk is, is de aanwezigheid van hars zeker niet ondenkbaar.

Wat kan ik doen als ik hars in mijn houten schutting heb?

Als u hars op uw houten schutting heeft gezien, kunt u dit gewoon laten zitten. Wilt u niet dat de uitstraling van uw schutting verandert door de aanwezigheid van hars, dan kunt u de harsdruppels eventueel voorzichtig wegschrapen. Ook het verwijderen van hars met terpentine is mogelijk, maar in dit geval dient u wel voorzichtig om te gaan met het materiaal van het hout. U wilt natuurlijk niet dat de schutting beschadigd raakt door het verwijderen van de hars, dus doe dit vooral erg voorzichtig. Vindt u de hars niet storend, dan kunt u dit gewoon laten zitten.

CONTACT

Half Elfje 9
5711 ES Someren.

0493-382588

info@schuttingen.nl

Ma – Vr: 9:00 – 17:00
Zaterdag op afspraak

RECENT NIEUWS

TERUGBELLEN

11 + 2 =

let’s get connected

Have a Question?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas sit amet sapien ante. Donec sollicitudin libero bibendum risus venenatis imperdiet.