Harde wind in uw tuin? Plaats een hout-beton schutting

Jan 9, 2023 | Blog | 0 comments

Harde wind in uw tuin? Plaats een hout-beton schutting

In sommige gebieden waait de wind net iets harder dan in de rest van het land. Woont u bijvoorbeeld naast een weiland, waar geen enkele bebouwing de harde wind tegen kan houden? Dan is de kans groot dat het hard kan waaien in uw tuin. Zit u niet prettig in uw tuin door deze harde wind, dan is het verstandig om hier iets aan te doen. Door een houten schutting te plaatsen, kunt u het probleem van de tocht in uw tuin namelijk eenvoudig oplossen.
Een hout-beton schutting als windscherm voor uw tuin.
Een schutting zorgt er niet alleen voor dat u meer privacy heeft in uw tuin door de inkijk te verminderen, maar kan ook de harde wind rondom uw woning tegenhouden. Zeker als u in een open gebied woont waar er geen bebouwing is die de wind tegen kan houden, is het een aanrader om een schutting als windscherm voor uw tuin te gebruiken. U plaatst de schutting om uw tuin heen en de wind kan niet meer met dezelfde kracht in uw tuin komen. Hierdoor zit u niet alleen prettiger, maar is het bovendien warmer in uw tuin.

Een hout-beton schutting: een kleine investering.
Veel mensen denken dat een hout-beton schutting kostbaar is, maar dit is zeker niet het geval. U hoeft slechts een kleine investering te doen en u kunt de hoeveelheid wind in uw tuin al flink verminderen.

CONTACT

Half Elfje 9
5711 ES Someren.

0493-382588

info@schuttingen.nl

Ma – Vr: 9:00 – 17:00
Zaterdag op afspraak

RECENT NIEUWS

TERUGBELLEN

14 + 15 =

let’s get connected

Have a Question?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas sit amet sapien ante. Donec sollicitudin libero bibendum risus venenatis imperdiet.