Een schutting met extra grote doorgang: het is mogelijk

Jan 9, 2023 | Blog | 0 comments

Een schutting met extra grote doorgang: het is mogelijk

Als u een schutting laat plaatsen, moet u hier ook een tuinpoort in laten zetten. U kiest niet alleen de uitstraling van uw nieuwe schutting, maar bepaalt ook wat voor tuinpoort er in de schutting geplaatst moet worden. Vindt u de standaard tuinpoorten te smal, bijvoorbeeld omdat u vaker met een brede fiets, een bromfiets of zelfs met een auto door de poort wil rijden? Dan neemt u een houten schutting met extra grote doorgang.
De schutting met dubbele tuinpoort
De meeste schuttingen hebben een enkele tuinpoort, maar u kunt er ook voor kiezen om uw schutting te verrijken met een dubbele tuinpoort. Dit is een poort die u aan één zijde kunt openen, maar ook als een soort tuindeur open kunt zetten. Moet u met een brede fiets vol boodschappentassen door de poort, wilt u uw scooter achter het huis zetten of wilt u met de auto door de poort? Dan is dit geen probleem.

De schutting met dubbele tuinpoort is ook erg geschikt voor mensen met een bredere rolstoel of scootmobiel. U kunt uw erf gewoon goed afsluiten, maar heeft met de schutting met dubbele tuinpoort geen problemen om uw erf zelf te betreden. Meer weten over de schutting met extra brede doorgang? Neem dan gerust contact met ons op, want wij helpen u graag door al uw vragen te beantwoorden.

CONTACT

Half Elfje 9
5711 ES Someren.

0493-382588

info@schuttingen.nl

Ma – Vr: 9:00 – 17:00
Zaterdag op afspraak

RECENT NIEUWS

TERUGBELLEN

13 + 10 =

let’s get connected

Have a Question?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas sit amet sapien ante. Donec sollicitudin libero bibendum risus venenatis imperdiet.