MEER DAN 20 JAAR ERVARING

Schuttingen.nl

CREATIEF & PROFESSIONEEL.

Meer weten?

Wie we zijn

Werkzaamheden

Onze projecten

Tevreden

Klanten

Tuinschermen en gaasschermen

Bij ons kunt u terecht voor tuinschermen en gaasschermen voor uw schutting; of u nu een volledig houten schutting of een combinatie van hout en beton in gedachte heeft. We bieden verschillende soorten houten tuinschermen die perfect passen in elke tuin. Bovendien bent u bij schuttingen.nl verzekerd van een goede service voor een vriendelijke prijs. Wilt u een tuinafscheiding laten plaatsen? Vraag eenvoudig een offerte aan via de website. Onze ervaren medewerkers voorzien u graag van advies en maken een offerte op maat voor u.

Bel: 0493 382588Contactformulier

Tuinschermen kopen bij schuttingen.nl

U heeft bij ons keuze uit drie verschillende houtsoorten voor uw tuinschermen:

 • Midden-Europees grenenhout (17 mm dik)
 • Noord-Europees vurenhout (18 mm dik)
 • Tropisch hout of bankirai (16-18 mm dik)

De dichtheid van uw tuinafscheiding wordt bepaald door het aantal planken in het tuinscherm. U kunt kiezen tussen een 19-planks uitvoering met 17 planken verticaal en 2 horizontaal, een 21-planks uitvoering met 19 verticale en 2 horizontale planken of een 23-planks uitvoering met 21 verticale en 2 horizontale planken. Er zijn bovendien ook horizontale schermen beschikbaar in bovenstaande uitvoeringen.

Bij een houten tuinscherm heeft u bovendien de keuze uit een rechte bovenkant of een toogmodel. Dit betekent dat de bovenkant van de tuinafscheiding wordt afgerond met een kleine boog. We raden aan de tuinafscheiding hoe dan ook te laten afwerken met een afdekkap of tooglat. Dit beschermt een tuinscherm extra tegen weersomstandigheden zoals hevige regenval.

Schutting tuin met gaasscherm

Gaasschermen als tuinafscheiding

Veel van onze klanten kiezen naast een tuinscherm ook voor een gaasscherm als tuinafscheiding. Deze schermen zijn gemaakt van gegalvaniseerd betonijzer en omkaderd door hout. Een gaasscherm is ideaal om bijvoorbeeld een klimplant tegenaan te laten groeien. Zo krijgt u eenvoudig een mooie groene afscheiding. Al onze gaasschermen zijn 180 cm hoog. De breedtematen variëren van 40 tot 180 cm. Liever een kleine doorkijk in uw schutting creëren? In dat geval kunt u kiezen voor een tuinscherm met een V-raster. Dit scherm is aan de bovenkant opengewerkt in de vorm van een halve ruit.

Hout-beton schutting met gaaswerk

Wanneer u bij ons een tuinafscheiding wil kopen, helpen we u daar graag bij. Schuttingen.nl is niet voor niets al meer dan twintig jaar dé expert op het gebied van goedkope schuttingen en tuinpoorten. Onze service is uitstekend en we bezuinigen nooit op kwaliteit. Als u een tuinafscheiding door ons laat plaatsen, weten we graag zeker dat u helemaal tevreden bent. Daarom betrekken we u bij het gehele proces. Bent u benieuwd of onze tuin- en gaasschermen iets voor uw tuin zijn? Neem contact met ons op en we berekenen vrijblijvend de prijs van een tuinafscheiding in uw voor- of achtertuin. Tevreden klanten in heel Brabant gingen u al voor, bijvoorbeeld in:

 • Best
 • Breda
 • Den Bosch
 • Deurne
 • Eindhoven
 • Geldrop
 • Helmond
 • Nuenen
 • Roermond
 • Someren
 • Tilburg
 • Valkenswaard
 • Veldhoven
 • Weert


Schuttingen

Bent u toe aan een nieuwe schutting?

Schuttingen

WELKE SCHUTTING PAST HET BESTE BIJ UW TUIN?

Beton schutting

Betonschutting enkelzijdig rotsmotief antraciet met licht grijs met betonkappen en betonmutsen.

Luxe hout-beton schutting

Luxe hout-beton schutting met klassiek steen motief antraciet met 21 planks grenen tuinschermen.

Hout-beton schuttingen

Hout-beton schutting antraciet met 21 planks grenen tuinschermen.

Schuttingen.nl

Als u op zoek bent naar een nieuwe schutting dan bent u Schuttingen.nl aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan schuttingen. Er zijn vele combinatie`s mogelijk bij het samenstellen van u schutting. Ook betonpalen en betonplaten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Wij helpen en adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze voor een nieuwe schutting.

Schuttingen

TEVREDEN KLANTEN

Een compliment is op zijn plaats . Donderdag ochtend 19-3-2015 stonden er twee mannen Bart en zijn maatje om 7.30 uur voor de deur . Naar eerst gezellig een bakje koffie gedronken te hebben zijn de mannen als een speer aan het werk gegaan . De schutting van 18 meter stond naar alle tevredenheid om 13.00 uur helemaal kant en klaar ( top ) . Ik kan echt andere mensen die een schutting zoeken , dit bedrijf aanbevelen en dat heeft een kennis van me ook al gedaan . Thanks

Dinsdag stonden de mannen op de stoep en bleek dat we een offerte getekend hadden waarop de verkeerde kleur palen stond. en. Zonder gezeur werden de palen mee terug genomen. Vanmorgen stonden de mannen om 7.30 uur weer op de stoep met de juiste kleur palen en 4 uur later stond de schutting. Echt heel erg blij met het resultaat en met de enorme service die geleverd is ondanks dat wij de verkeerde kleur palen besteld hadden.

Schuttingen

RECENTE SCHUTTING PROJECTEN

Luxe hout beton schutting Hoek van Holland

Luxe hout beton schutting Hoek van Holland.

Lees Meer

Luxe hout beton schutting Ede

Luxe hout beton schutting Ede.

LEES MEER

Beton schutting Leiden

Beton schutting Leiden

LEES MEER

Luxe hout beton schutting Bergharen

Luxe hout beton schutting Bergharen.

LEES MEER

Schuttingen

SCHUTTING NIEUWS