SCHUTTING

NOBIFIX SCHUTTINGEN

Kies voor een Nobifix schutting in uw tuin

Als u in Noord-Brabant op zoek gaat naar een nieuwe tuinafscheiding, dan komt er van alles op uw pad. Er is genoeg keuze en iedereen heeft zo zijn eigen wensen en voorkeuren. Als hout één van uw favoriete materialen is, dan moet u zeker ook eens kijken naar een Nobifix schutting. Kent u dit product nog niet? We stellen Nobifix graag aan u voor.

Hout met de robuustheid van beton

Nobifix is revolutionair, duurzaam hout. Als u kiest om een Nobifix schutting te plaatsen, dan kiest u dus voor degelijkheid. Nobifix heeft namelijk de eigenschappen van hardhout en oogt ook hetzelfde, maar de prijs is een stuk vriendelijker. Om die reden wordt Nobifix ook snel populairder.

Inkijkvrij én onderhoudsvrij

Natuurlijk is een groene tuinafscheiding ook in Noord-Brabant prachtig, of gaas- of vlechtwerk om daar klimplanten tegenop te laten groeien. Maar dan heeft u de eerste jaren nog volop inkijk. Met een Nobifix schutting plaatsen bent u onmiddellijk van die inkijk af en heeft u volledige privacy. Daarnaast kunt nog meer genieten van uw tuin omdat Nobifix onderhoudsvrij is. Zo krijg u gegarandeerd geen houtrot of schimmel in uw Nobifix schutting.

Staat Nobifix binnenkort ook te pronken in uw tuin?

De kans is groot dat u meteen enthousiast bent geraakt om een Nobifix schutting plaatsen, uw tuin in NoordBrabant wordt er alleen maar mooier door. Een schutting plaatsen kost natuurlijk even tijd, maar daarna kunt u dan ook volop genieten van uw nieuwe aanwinst. Wellicht heeft u nog vragen. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen en dan beantwoorden we graag al uw vragen. Wilt u meteen Nobifix tuinafscheiding bestellen? We zijn u met alle plezier van dienst.

CONTACT

Half Elfje 9
5711 ES Someren.

0493-382588

info@schuttingen.nl

Ma – Vr: 9:00 – 17:00
Zaterdag op afspraak

RECENT NIEUWS

TERUGBELLEN