MEER DAN 20 JAAR ERVARING

Schuttingen.nl

CREATIEF & PROFESSIONEEL.

Meer weten?

Wie we zijn

Werkzaamheden

Onze projecten

Tevreden

Klanten

Luxe schutting kopen?

Een luxe schutting zorgt niet alleen voor privacy in uw tuin, maar is ook enorm stijlvol. Elke tuin vrolijkt op met onze betonnen en hardhouten schuttingen. Schuttingen.nl heeft al meer dan twintig jaar ervaring in de schuttingbouw en onze medewerkers voorzien u dan ook graag van advies als het aankomt op het uitkiezen en laten plaatsen van een luxe schutting. Vraag een offerte aan en we berekenen vrijblijvend wat het plaatsen van een schutting in uw tuin zal kosten.

Bel: 0493 382588Contactformulier

Luxe schutting bij schuttingen.nl

Bij ons bent u aan het goede adres voor een luxe schutting met een betaalbaar prijskaartje. Voor een luxe uitstraling van uw tuin raden we een hout-betonschutting aan. Deze bestaat uit combi-betonpalen met vier gladde zijden waartussen een of twee betonplaten met een hoogte van 36 cm worden geplaatst. Voor de betonnen onderdelen heeft u de keuze uit de kleuren antraciet, lichtgrijs of crème. Bovenop de betonnen onderkant plaatsen we een houten scherm. Ook hier kunt u kiezen: wordt het grenen, vuren of tropisch bankirai hout? U kunt bovendien een V-raster of een gaasscherm van gegalvaniseerd betonijzer aan uw luxe schutting toe laten voegen. Zo’n gaasscherm is ideaal om planten tegenaan te laten groeien of om simpelweg een doorkijk naar uw tuin te creëren.

Hout-beton schutting met gaaswerk

U kunt natuurlijk ook voor een volledig houten of betonnen schutting kiezen. Bij schuttingen.nl staan uw wensen namelijk op nummer een. Pas als u tevreden bent met het eindproduct, zijn wij dat ook.

Betonschutting zwarte palen en panelen

Luxe schutting laten plaatsen

We helpen u graag met het plaatsen van uw nieuwe luxe schutting. Dankzij onze vele jaren ervaring kunt u bij schuttingen.nl altijd uitgaan van een goede service voor een vriendelijke prijs. U kunt direct een vrijblijvende offerte aanvragen of simpelweg overleggen met een van onze medewerkers over uw vragen en twijfels rondom het aanschaffen van een luxe schutting. We hebben tevreden klanten in heel Brabant, waaronder in:

 • Best
 • Breda
 • Den Bosch
 • Deurne
 • Eindhoven
 • Geldrop
 • Helmond
 • Nuenen
 • Roermond
 • Someren
 • Tilburg
 • Valkenswaard
 • Veldhoven
 • Weert


Schuttingen

Bent u toe aan een nieuwe schutting?

Schuttingen

WELKE SCHUTTING PAST HET BESTE BIJ UW TUIN?

Beton schutting

Betonschutting enkelzijdig rotsmotief antraciet met licht grijs met betonkappen en betonmutsen.

Luxe hout-beton schutting

Luxe hout-beton schutting met klassiek steen motief antraciet met 21 planks grenen tuinschermen.

Hout-beton schuttingen

Hout-beton schutting antraciet met 21 planks grenen tuinschermen.

Schuttingen.nl

Als u op zoek bent naar een nieuwe schutting dan bent u Schuttingen.nl aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan schuttingen. Er zijn vele combinatie`s mogelijk bij het samenstellen van u schutting. Ook betonpalen en betonplaten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Wij helpen en adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze voor een nieuwe schutting.

Schuttingen

TEVREDEN KLANTEN

Een compliment is op zijn plaats . Donderdag ochtend 19-3-2015 stonden er twee mannen Bart en zijn maatje om 7.30 uur voor de deur . Naar eerst gezellig een bakje koffie gedronken te hebben zijn de mannen als een speer aan het werk gegaan . De schutting van 18 meter stond naar alle tevredenheid om 13.00 uur helemaal kant en klaar ( top ) . Ik kan echt andere mensen die een schutting zoeken , dit bedrijf aanbevelen en dat heeft een kennis van me ook al gedaan . Thanks

Dinsdag stonden de mannen op de stoep en bleek dat we een offerte getekend hadden waarop de verkeerde kleur palen stond. en. Zonder gezeur werden de palen mee terug genomen. Vanmorgen stonden de mannen om 7.30 uur weer op de stoep met de juiste kleur palen en 4 uur later stond de schutting. Echt heel erg blij met het resultaat en met de enorme service die geleverd is ondanks dat wij de verkeerde kleur palen besteld hadden.

Schuttingen

RECENTE SCHUTTING PROJECTEN

Luxe hout beton schutting Hoek van Holland

Luxe hout beton schutting Hoek van Holland.

Lees Meer

Luxe hout beton schutting Ede

Luxe hout beton schutting Ede.

LEES MEER

Beton schutting Leiden

Beton schutting Leiden

LEES MEER

Luxe hout beton schutting Bergharen

Luxe hout beton schutting Bergharen.

LEES MEER

Schuttingen

SCHUTTING NIEUWS