MEER DAN 20 JAAR ERVARING

Schuttingen.nl

CREATIEF & PROFESSIONEEL.

Meer weten?

Wie we zijn

Werkzaamheden

Onze projecten

Tevreden

Klanten

Houten tuin schutting

Voor een klassieke houten tuin schutting kunt u terecht bij schuttingen.nl. Of het nu om een betonnen schutting, een hardhouten schutting of een combinatie van beiden gaat: onze medewerkers hebben ruime ervaring met het plaatsen van schuttingen en voorzien u maar al te graag van advies bij het uitkiezen van de juiste tuin schutting voor u. Vraag een offerte aan of lees hieronder over de verschillende opties voor een houten tuin schutting.

Bel: 0493 382588Contactformulier

Verschillende soorten tuin schuttingen

U heeft keuze uit verschillende soorten hout tijdens het samenstellen van uw tuin schutting. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een grenen schutting, een vurenhout schutting of een bankirai schutting. Deze houtsoorten verschillen iets van elkaar in dikte. De beschikbare diktes zijn als volgt.

 • Midden-Europese grenen schutting: 17 mm dik
 • Noord-Europese vuren schutting: 18 mm dik
 • Tropisch hout of bankirai schutting: 16-18 mm dik
Houten schutting om tuin

U kunt aan de hand van het aantal planken bepalen hoe dicht de schutting zal zijn. We maken hierbij onderscheid tussen een 19-, 21- en 23-planks uitvoering. Standaard leveren we tuin schuttingen met verticale planken, maar onze schermen zijn ook in een horizontale uitvoering beschikbaar. Een V-raster is bovendien ook een optie. Al onze tuin schuttingen werken we netjes af met een afdekkap of tooglat. Een houten tuin schutting combineert u bovendien eenvoudig met een betonnen onderkant voor extra duurzaamheid.

Grenen, vuren of bankirai schutting laten plaatsen

We helpen u graag met het plaatsen van uw tuin schutting. U kunt bij ons een deel van uw schutting laten vervangen, maar we kunnen ook een compleet nieuwe tuin schutting plaatsen. Onze houten schermen zijn zowel recht verkrijgbaar als in een toogmodel. Dit laatste betekent dat de tuin schutting aan de bovenkant is afgewerkt met een lichte boog. Naast een vuren, bankirai of grenen schutting kunt u ook een of meer poorten bestellen in hetzelfde materiaal. Bovendien leveren we ook gaasschermen van gegalvaniseerd betonijzer, omlijst met een hardhouten frame. Deze geven uw tuin schutting een open karakter en zijn ideaal om te laten begroeien met bijvoorbeeld klimop. Gaasschermen zijn verkrijgbaar in 180 x 180 cm, 180 x 130 cm, 180 x 90 cm, 180 x 60 cm en 180 x 40 cm.

Schutting tuin met gaasscherm

Schuttingen.nl is al meer dan twintig jaar specialist in alles wat er komt kijken bij een houten tuin schutting. We zijn er dan ook trots op om schuttingen van hoge kwaliteit te kunnen aanbieden voor een goedkope prijs. Wilt u bij ons een houten tuin schutting kopen? Via onze website vraagt u eenvoudig een offerte aan, waarna we de kosten voor u zullen berekenen. We begeleiden u graag van het begin tot het eind en pas wanneer u tevreden bent met de oplevering van uw tuin schutting, zijn wij dat ook. Tevreden klanten in de volgende steden en dorpen gingen u al voor.

 • Best
 • Breda
 • Den Bosch
 • Deurne
 • Eindhoven
 • Geldrop
 • Helmond
 • Nuenen
 • Roermond
 • Someren
 • Tilburg
 • Valkenswaard
 • Veldhoven
 • Weert


Schuttingen

Bent u toe aan een nieuwe schutting?

Schuttingen

WELKE SCHUTTING PAST HET BESTE BIJ UW TUIN?

Beton schutting

Betonschutting enkelzijdig rotsmotief antraciet met licht grijs met betonkappen en betonmutsen.

Luxe hout-beton schutting

Luxe hout-beton schutting met klassiek steen motief antraciet met 21 planks grenen tuinschermen.

Hout-beton schuttingen

Hout-beton schutting antraciet met 21 planks grenen tuinschermen.

Schuttingen.nl

Als u op zoek bent naar een nieuwe schutting dan bent u Schuttingen.nl aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan schuttingen. Er zijn vele combinatie`s mogelijk bij het samenstellen van u schutting. Ook betonpalen en betonplaten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Wij helpen en adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze voor een nieuwe schutting.

Schuttingen

TEVREDEN KLANTEN

Een compliment is op zijn plaats . Donderdag ochtend 19-3-2015 stonden er twee mannen Bart en zijn maatje om 7.30 uur voor de deur . Naar eerst gezellig een bakje koffie gedronken te hebben zijn de mannen als een speer aan het werk gegaan . De schutting van 18 meter stond naar alle tevredenheid om 13.00 uur helemaal kant en klaar ( top ) . Ik kan echt andere mensen die een schutting zoeken , dit bedrijf aanbevelen en dat heeft een kennis van me ook al gedaan . Thanks

Dinsdag stonden de mannen op de stoep en bleek dat we een offerte getekend hadden waarop de verkeerde kleur palen stond. en. Zonder gezeur werden de palen mee terug genomen. Vanmorgen stonden de mannen om 7.30 uur weer op de stoep met de juiste kleur palen en 4 uur later stond de schutting. Echt heel erg blij met het resultaat en met de enorme service die geleverd is ondanks dat wij de verkeerde kleur palen besteld hadden.

Schuttingen

RECENTE SCHUTTING PROJECTEN

Luxe hout beton schutting Hoek van Holland

Luxe hout beton schutting Hoek van Holland.

Lees Meer

Luxe hout beton schutting Ede

Luxe hout beton schutting Ede.

LEES MEER

Beton schutting Leiden

Beton schutting Leiden

LEES MEER

Luxe hout beton schutting Bergharen

Luxe hout beton schutting Bergharen.

LEES MEER

Schuttingen

SCHUTTING NIEUWS