MEER DAN 20 JAAR ERVARING

Schuttingen.nl

CREATIEF & PROFESSIONEEL.

Meer weten?

Wie we zijn

Werkzaamheden

Onze projecten

Tevreden

Klanten

Houten poort kopen

Op zoek naar een tuinpoort voor uw voor- of achtertuin? Bij schuttingen.nl bent u aan het goede adres. We zijn al meer dan twintig jaar specialist in schuttingen en tuinpoorten. Bij ons kunt u een houten poort kopen die perfect past bij uw schutting en de rest van uw tuin. Bovendien bieden we altijd een hoge kwaliteit voor een lage prijs. Voor uw poortdeur heeft u keuze uit verschillende hoogtes, materialen en kleuren. Vraag een offerte aan via onze website en ontvang vrijblijvend een overzicht van de kosten voor een houten tuinpoort in uw tuin.

Bel: 0493 382588Contactformulier

Een poorteur in uw achtertuin

Een tuinpoort is een goede doorgang wanneer uw achtertuin grenst aan de straat of een voetpad. Zo kunt u bijvoorbeeld eenvoudig fietsen en afvalcontainers van uw tuin naar de weg en weer terug brengen. Vrienden en familie lopen bovendien gemakkelijk achterom als ze bij u langskomen. U kunt bij schuttingen.nl kiezen voor zowel enkele als dubbele houten poorten. Enkele poorten zijn verkrijgbaar in breedtes van 90 cm, 100 cm, 110 cm, 120 cm, 130 cm, 140 cm of 150 cm. Deze poorten zijn standaard 195 cm hoog. Een dubbele poort leveren we in breedtes tussen de 180 en 300 cm.

Houten dubbele poort met palen van beton

Een tuinpoort van schuttingen.nl bestaat uit een stalen gegalvaniseerd frame. Hierop schroeven we planken in een houtsoort naar keuze. U kunt onder andere kiezen uit Europees of tropisch hout. Om een poortdeur te kunnen plaatsen, monteren we een kozijn tussen twee betonpalen of aan de gevel van uw huis. Elk van onze poorten voorzien we van een sterk cilinderslot gemaakt van rvs. U krijgt altijd 3 sleutels voor dit slot. Wilt u meerdere hardhouten tuinpoorten laten plaatsen? In dat geval maken we gebruik van duocilinders. Dat betekent dat u met dezelfde sleutel toegang heeft tot alle poorten in uw tuin. Zo hoeft u dus nooit met enorme sleutelbossen rond te lopen.

Hout-beton schutting met wit beton en een houten poort

Een tuinpoort van schuttingen.nl

Bij schuttingen.nl weten we alles van schuttingen en tuinpoorten. Onze medewerkers adviseren u graag over het kiezen van de juiste poortdeur voor uw tuin. We kunnen een houten poort monteren in uw bestaande schutting, maar u kunt ons ook een volledig nieuwe schutting met poortdeur laten plaatsen. Uw wensen staan altijd voorop. Daarom begeleiden we u van het begin tot het eind bij het selecteren van een tuinpoort. We zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Heeft u vragen of wilt u een offerte voor een tuinpoort aanvragen? U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via onze website. Wij hielpen al tevreden klanten in onder andere de volgende plaatsen:

 • Best
 • Breda
 • Den Bosch
 • Deurne
 • Eindhoven
 • Geldrop
 • Helmond
 • Nuenen
 • Roermond
 • Someren
 • Tilburg
 • Valkenswaard
 • Veldhoven
 • Weert


Schuttingen

Bent u toe aan een nieuwe schutting?

Schuttingen

WELKE SCHUTTING PAST HET BESTE BIJ UW TUIN?

Beton schutting

Betonschutting enkelzijdig rotsmotief antraciet met licht grijs met betonkappen en betonmutsen.

Luxe hout-beton schutting

Luxe hout-beton schutting met klassiek steen motief antraciet met 21 planks grenen tuinschermen.

Hout-beton schuttingen

Hout-beton schutting antraciet met 21 planks grenen tuinschermen.

Schuttingen.nl

Als u op zoek bent naar een nieuwe schutting dan bent u Schuttingen.nl aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan schuttingen. Er zijn vele combinatie`s mogelijk bij het samenstellen van u schutting. Ook betonpalen en betonplaten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Wij helpen en adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze voor een nieuwe schutting.

Schuttingen

TEVREDEN KLANTEN

Een compliment is op zijn plaats . Donderdag ochtend 19-3-2015 stonden er twee mannen Bart en zijn maatje om 7.30 uur voor de deur . Naar eerst gezellig een bakje koffie gedronken te hebben zijn de mannen als een speer aan het werk gegaan . De schutting van 18 meter stond naar alle tevredenheid om 13.00 uur helemaal kant en klaar ( top ) . Ik kan echt andere mensen die een schutting zoeken , dit bedrijf aanbevelen en dat heeft een kennis van me ook al gedaan . Thanks

Dinsdag stonden de mannen op de stoep en bleek dat we een offerte getekend hadden waarop de verkeerde kleur palen stond. en. Zonder gezeur werden de palen mee terug genomen. Vanmorgen stonden de mannen om 7.30 uur weer op de stoep met de juiste kleur palen en 4 uur later stond de schutting. Echt heel erg blij met het resultaat en met de enorme service die geleverd is ondanks dat wij de verkeerde kleur palen besteld hadden.

Schuttingen

RECENTE SCHUTTING PROJECTEN

Luxe hout beton schutting Hoek van Holland

Luxe hout beton schutting Hoek van Holland.

Lees Meer

Luxe hout beton schutting Ede

Luxe hout beton schutting Ede.

LEES MEER

Beton schutting Leiden

Beton schutting Leiden

LEES MEER

Luxe hout beton schutting Bergharen

Luxe hout beton schutting Bergharen.

LEES MEER

Schuttingen

SCHUTTING NIEUWS