MEER DAN 20 JAAR ERVARING

Schuttingen.nl

CREATIEF & PROFESSIONEEL.

Meer weten?

Wie we zijn

Werkzaamheden

Onze projecten

Tevreden

Klanten

hout beton schutting laten plaatsen

Op zoek naar een solide én stijlvolle schutting? Dan raden we een hout beton schutting aan. Deze bestaat uit betonnen platen onderaan gecombineerd met hardhouten schuttingdelen daarbovenop. Dit zorgt niet alleen voor een mooie schutting, maar maakt uw schutting ook nog eens extra stevig. De palen van een schutting van beton en hout worden namelijk zo’n 70 tot 80 cm in de grond geplaatst.

U kunt bij schuttingen.nl eenvoudig een hout beton schutting kopen en laten plaatsen. Natuurlijk voorzien onze ervaren medewerkers u graag van advies voor het kiezen van de juiste schutting met een betonnen onderkant. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor het berekenen de prijs van uw nieuwe schutting.

Bel: 0493 382588Contactformulier

Schutting van beton en hout kopen

De kosten voor een hout beton schutting zullen verschillen afhankelijk van de materialen waarvoor u kiest. De prijs van uw schutting spreken we daarom vanzelfsprekend altijd af door middel van een offerte. U heeft voor zowel het beton als het hout keuze uit verschillende kleuren. Voor uw schutting kunt u een betonnen onderkant kiezen in antraciet, lichtgrijs of crème. Voor het houten gedeelte van de schutting kunt u kiezen uit drie soorten hout en vier soorten afmetingen, namelijk:

 • Midden-Europees grenenhout met planken van 17 mm dik
 • Noord-Europees vurenhout met planten van 18 mm dik
 • Bankirai of tropisch hardhout met planken van 16 mm dik
 • Bankirai of tropisch hardhout met planken van 18 mm dik

Als laatste heeft u ook keuze uit verschillende hoogtes van uw schutting van beton en hout. Deze kan namelijk 100 cm, 150 cm, 180 cm, 200 cm of 225 cm hoog zijn.

Hout-beton schutting met wit beton

Schutting met een betonnen onderkant voor elke tuin

Wanneer u een hout beton schutting door ons laat plaatsen, zullen we eerst combi-betonpalen neerzetten. Deze hebben een afmeting van 10 x 10 x 275 cm en hebben afgeschuinde hoeken. Tussen deze betonpalen plaatsen we een betonnen onderplaat met een hoogte van 26 cm. Hier bovenop worden tuinschermen in een houtsoort naar keuze geplaatst. We raden aan om de tuinschermen aan de bovenkant af te laten dekken met afdekkappen of afdeklatten. Dit zorgt er namelijk voor dat ze beschermd zijn tegen onder andere regenwater. Dankzij de betonnen onderkant van de schutting, is water, zand of klei aan de onderkant geen probleem. Een hout-betonschutting heeft daardoor dus een langere levensduur dan een standaard hardhouten schutting.

Luxe hout beton schutting met onderpanelen

Schuttingen.nl is al meer dan twintig jaar specialist in schuttingen en tuinpoorten en we weten dus als geen ander hoe we goedkope, goede kwaliteit schuttingen kunnen aanbieden. We begeleiden u graag van het begin tot het einde bij het uitzoeken, plaatsen en afwerken van uw hout beton schutting. Heeft u vragen of bent u op zoek naar advies? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We leveren onze schuttingen onder andere in deze plaatsen:

 • Best
 • Breda
 • Den Bosch
 • Deurne
 • Eindhoven
 • Geldrop
 • Helmond
 • Nuenen
 • Roermond
 • Someren
 • Tilburg
 • Valkenswaard
 • Veldhoven
 • Weert


Schuttingen

Bent u toe aan een nieuwe schutting?

Schuttingen

WELKE SCHUTTING PAST HET BESTE BIJ UW TUIN?

Beton schutting

Betonschutting enkelzijdig rotsmotief antraciet met licht grijs met betonkappen en betonmutsen.

Luxe hout-beton schutting

Luxe hout-beton schutting met klassiek steen motief antraciet met 21 planks grenen tuinschermen.

Hout-beton schuttingen

Hout-beton schutting antraciet met 21 planks grenen tuinschermen.

Schuttingen.nl

Als u op zoek bent naar een nieuwe schutting dan bent u Schuttingen.nl aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan schuttingen. Er zijn vele combinatie`s mogelijk bij het samenstellen van u schutting. Ook betonpalen en betonplaten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Wij helpen en adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze voor een nieuwe schutting.

Schuttingen

TEVREDEN KLANTEN

Een compliment is op zijn plaats . Donderdag ochtend 19-3-2015 stonden er twee mannen Bart en zijn maatje om 7.30 uur voor de deur . Naar eerst gezellig een bakje koffie gedronken te hebben zijn de mannen als een speer aan het werk gegaan . De schutting van 18 meter stond naar alle tevredenheid om 13.00 uur helemaal kant en klaar ( top ) . Ik kan echt andere mensen die een schutting zoeken , dit bedrijf aanbevelen en dat heeft een kennis van me ook al gedaan . Thanks

Dinsdag stonden de mannen op de stoep en bleek dat we een offerte getekend hadden waarop de verkeerde kleur palen stond. en. Zonder gezeur werden de palen mee terug genomen. Vanmorgen stonden de mannen om 7.30 uur weer op de stoep met de juiste kleur palen en 4 uur later stond de schutting. Echt heel erg blij met het resultaat en met de enorme service die geleverd is ondanks dat wij de verkeerde kleur palen besteld hadden.

Schuttingen

RECENTE SCHUTTING PROJECTEN

Luxe hout beton schutting Hoek van Holland

Luxe hout beton schutting Hoek van Holland.

Lees Meer

Luxe hout beton schutting Ede

Luxe hout beton schutting Ede.

LEES MEER

Beton schutting Leiden

Beton schutting Leiden

LEES MEER

Luxe hout beton schutting Bergharen

Luxe hout beton schutting Bergharen.

LEES MEER

Schuttingen

SCHUTTING NIEUWS