MEER DAN 20 JAAR ERVARING

Schuttingen.nl

CREATIEF & PROFESSIONEEL.

Meer weten?

Wie we zijn

Werkzaamheden

Onze projecten

Tevreden

Klanten

Ervaren schuttingbouwer

Bent u op zoek naar een nieuwe schutting? Schuttingen.nl is een schuttingbouwer met meer dan twintig jaar ervaring. Die ervaring zetten we maar al te graag in om u aan de perfecte schutting voor uw voor- of achtertuin te helpen. Bij ons vindt u een ruim aanbod aan betonnen en handhouten schuttingen. Ook begeleiden we u door het hele proces: van de offerteaanvraag tot de schuttingbouw. Uw tevredenheid staat bij ons op nummer een.

Bel: 0493 382588Contactformulier

Schuttingbouw door schuttingen.nl

Onze medewerkers hebben ruim ervaring in de schuttingbouw en voorzien u graag van advies over het laten plaatsen van uw schutting. We zijn er trots op een hoge kwaliteit voor een lage prijs te kunnen bieden. Wilt u een schutting kopen bij schuttingen.nl? Vraag eenvoudig een offerte aan via onze website en we berekenen de kosten voor u op maat. Meer weten over ons aanbod schuttingen? Lees dan hieronder verder.

Verschillende soorten schuttingen

In ons assortiment vindt u verschillende soorten luxe en goedkope schuttingen. Hieronder zetten we onze drie categorieën voor u op een rijtje.

Betonnen schutting

Als schuttingbouwer hebben we ruim ervaring met het plaatsen van betonnen schuttingen. Deze zijn bij ons verkrijgbaar in de kleuren antraciet, lichtgrijs en crème. Doordat een betonnen schutting wordt opgebouwd uit betonnen platen die tussen betonpalen worden geschoven, kunt u zelf de hoogte van uw schutting kiezen.

Betonschutting zwarte palen en panelen

Houten schutting

Een klassieker in de schuttingbouw is de houten schutting. Bij ons kunt u onder andere kiezen uit grenen, vuren of tropisch bankirai hout. Een houten schutting kan een rechte vorm krijgen, maar we leveren deze ook in een toogmodel. Dit betekent dat de bovenkant van de schutting een kleine boog krijgt.

Houten schutting om tuin

Hout beton schutting

We zien als schuttingbouwer steeds meer dat klanten kiezen voor de combinatie van beton en hout. Hierbij bestaat de onderkant van de schutting uit een of twee betonnen platen, waarboven we een houten scherm plaatsen.

Luxe hout beton schutting met onderpanelen

Schutting laten plaatsen door een schuttingbouwer

Of u nu een betonnen of een houten schutting op het oog heeft: we leveren een goede service met een uitstekend eindresultaat. Niet voor niets hebben we al tevreden klanten in heel Brabant, waaronder in:

 • Best
 • Breda
 • Den Bosch
 • Deurne
 • Eindhoven
 • Geldrop
 • Helmond
 • Nuenen
 • Roermond
 • Someren
 • Tilburg
 • Valkenswaard
 • Veldhoven
 • Weert


Schuttingen

Bent u toe aan een nieuwe schutting?

Schuttingen

WELKE SCHUTTING PAST HET BESTE BIJ UW TUIN?

Beton schutting

Betonschutting enkelzijdig rotsmotief antraciet met licht grijs met betonkappen en betonmutsen.

Luxe hout-beton schutting

Luxe hout-beton schutting met klassiek steen motief antraciet met 21 planks grenen tuinschermen.

Hout-beton schuttingen

Hout-beton schutting antraciet met 21 planks grenen tuinschermen.

Schuttingen.nl

Als u op zoek bent naar een nieuwe schutting dan bent u Schuttingen.nl aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan schuttingen. Er zijn vele combinatie`s mogelijk bij het samenstellen van u schutting. Ook betonpalen en betonplaten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Wij helpen en adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze voor een nieuwe schutting.

Schuttingen

TEVREDEN KLANTEN

Een compliment is op zijn plaats . Donderdag ochtend 19-3-2015 stonden er twee mannen Bart en zijn maatje om 7.30 uur voor de deur . Naar eerst gezellig een bakje koffie gedronken te hebben zijn de mannen als een speer aan het werk gegaan . De schutting van 18 meter stond naar alle tevredenheid om 13.00 uur helemaal kant en klaar ( top ) . Ik kan echt andere mensen die een schutting zoeken , dit bedrijf aanbevelen en dat heeft een kennis van me ook al gedaan . Thanks

Dinsdag stonden de mannen op de stoep en bleek dat we een offerte getekend hadden waarop de verkeerde kleur palen stond. en. Zonder gezeur werden de palen mee terug genomen. Vanmorgen stonden de mannen om 7.30 uur weer op de stoep met de juiste kleur palen en 4 uur later stond de schutting. Echt heel erg blij met het resultaat en met de enorme service die geleverd is ondanks dat wij de verkeerde kleur palen besteld hadden.

Schuttingen

RECENTE SCHUTTING PROJECTEN

Luxe hout beton schutting Hoek van Holland

Luxe hout beton schutting Hoek van Holland.

Lees Meer

Luxe hout beton schutting Ede

Luxe hout beton schutting Ede.

LEES MEER

Beton schutting Leiden

Beton schutting Leiden

LEES MEER

Luxe hout beton schutting Bergharen

Luxe hout beton schutting Bergharen.

LEES MEER

Schuttingen

SCHUTTING NIEUWS