MEER DAN 20 JAAR ERVARING

Schuttingen.nl

CREATIEF & PROFESSIONEEL.

Meer weten?

Wie we zijn

Werkzaamheden

Onze projecten

Tevreden

Klanten

Betonnen schutting kopen

Een beton schutting is stevig én stijlvol. Betonnen schuttingen zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden en geven een stoer en industrieel tintje aan elke tuin. Bovendien zijn dit soort schuttingen eenvoudig te onderhouden, want u hoeft ze maar eens in de zoveel tijd schoon te maken. Het is dan ook geen wonder dat veel mensen kiezen voor een betonnen schutting in hun voor- of achtertuin. Bij schuttingen.nl helpen we u graag met het kiezen van uw nieuwe schutting. Of u nu een houten of een betonnen schutting wil kopen, of een combinatie van die twee: neem eenvoudig contact met ons op en we voorzien u van een vrijblijvende offerte. Ook adviseren we u graag over de juiste schutting voor in uw tuin.

Bel: 0493 382588Contactformulier

Verschillende hoogte beton schuttingen

U kunt bij ons terecht voor een ruim assortiment aan goedkope betonnen schuttingen. Bij schuttingen.nl hanteren we namelijk een eerlijke prijs voor een goede kwaliteit. Uw beton schutting kunt u bovendien eenvoudig door ons laten plaatsen. Onze vakmensen hebben veel ervaring met het installeren van verschillende soorten schuttingen. Een betonnen schutting wordt opgebouwd uit betonplaten, wat betekent dat u de keuze heeft uit verschillende hoogtes, zoals:

 • 65 cm (2 betonplaten)
 • 100 cm (3 betonplaten)
 • 135 cm (4 betonplaten)
 • 170 cm (5 betonplaten)
 • 200 cm (6 betonplaten)
 • 240 cm (7 betonplaten)
Betonschutting witte palen en balken

U heeft zelf in de hand hoe hoog uw beton schutting uiteindelijk wordt. We plaatsen uw betonnen schutting door betonpalen met een doorsnede van 11,5 cm neer te zetten. Deze gaan zo’n 70 tot 80 cm de grond in, waardoor u er zeker van bent dat uw schutting stevig staat. Tussen de palen worden vervolgens de betonplaten geschoven. Om de schutting mooi af te werken, raden we aan om als laatste betonmutsen op de palen en betonnen afdekkappen op de bovenste betonplaat te laten plaatsen.

Beton schutting met verschillende motieven

U heeft bij ons de keuze uit verschillende kleuren en motieven voor uw betonnen schutting. Denk bijvoorbeeld aan de kleuren antraciet, lichtgrijs of crème. Qua motief kiest u uit een rotsmotief, granietmotief, gebroken steenmotief of een klassiek steenmotief. Natuurlijk kunt u ook verschillende kleuren en motieven combineren. Veel van onze klanten kiezen ervoor om donkere palen te combineren met crème betonplaten.

Betonschutting zwarte palen en panelen

Schuttingen.nl is al meer dan twintig jaar dé specialist in schuttingen en tuinpoorten. Of u nu een hardhouten of een betonnen schutting wilt kopen, we begeleiden u graag van de offerteaanvraag tot aan de oplevering. U kunt bij ons uitgaan van lage kosten voor betonnen schuttingen van hoge kwaliteit. Bovendien krijgt u van ons vakkundig advies en nemen we het plaatsen van de schutting graag uit handen. Zo bent u verzekerd van een prachtige aanwinst voor uw tuin. Er gingen u al veel tevreden klanten voor, onder andere uit de volgende plaatsen.

 • Best
 • Breda
 • Den Bosch
 • Deurne
 • Eindhoven
 • Geldrop
 • Helmond
 • Nuenen
 • Roermond
 • Someren
 • Tilburg
 • Valkenswaard
 • Veldhoven
 • Weert


Schuttingen

Bent u toe aan een nieuwe schutting?

Schuttingen

WELKE SCHUTTING PAST HET BESTE BIJ UW TUIN?

Beton schutting

Betonschutting enkelzijdig rotsmotief antraciet met licht grijs met betonkappen en betonmutsen.

Luxe hout-beton schutting

Luxe hout-beton schutting met klassiek steen motief antraciet met 21 planks grenen tuinschermen.

Hout-beton schuttingen

Hout-beton schutting antraciet met 21 planks grenen tuinschermen.

Schuttingen.nl

Als u op zoek bent naar een nieuwe schutting dan bent u Schuttingen.nl aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan schuttingen. Er zijn vele combinatie`s mogelijk bij het samenstellen van u schutting. Ook betonpalen en betonplaten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Wij helpen en adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze voor een nieuwe schutting.

Schuttingen

TEVREDEN KLANTEN

Een compliment is op zijn plaats . Donderdag ochtend 19-3-2015 stonden er twee mannen Bart en zijn maatje om 7.30 uur voor de deur . Naar eerst gezellig een bakje koffie gedronken te hebben zijn de mannen als een speer aan het werk gegaan . De schutting van 18 meter stond naar alle tevredenheid om 13.00 uur helemaal kant en klaar ( top ) . Ik kan echt andere mensen die een schutting zoeken , dit bedrijf aanbevelen en dat heeft een kennis van me ook al gedaan . Thanks

Dinsdag stonden de mannen op de stoep en bleek dat we een offerte getekend hadden waarop de verkeerde kleur palen stond. en. Zonder gezeur werden de palen mee terug genomen. Vanmorgen stonden de mannen om 7.30 uur weer op de stoep met de juiste kleur palen en 4 uur later stond de schutting. Echt heel erg blij met het resultaat en met de enorme service die geleverd is ondanks dat wij de verkeerde kleur palen besteld hadden.

Schuttingen

RECENTE SCHUTTING PROJECTEN

Luxe hout beton schutting Hoek van Holland

Luxe hout beton schutting Hoek van Holland.

Lees Meer

Luxe hout beton schutting Ede

Luxe hout beton schutting Ede.

LEES MEER

Beton schutting Leiden

Beton schutting Leiden

LEES MEER

Luxe hout beton schutting Bergharen

Luxe hout beton schutting Bergharen.

LEES MEER

Schuttingen

SCHUTTING NIEUWS