maart 07 2016 0comment
Betonschutting met dubbelzijdige rotsmotief platen

Een Hout-beton schutting of een betonnen schutting? Dit zijn de voordelen

De meeste mensen die een schutting aan willen schaffen om hun tuin af te schermen, vinden het lastig om hun keuze te maken tussen de Hout-beton schutting en de betonnen schutting. Uiteindelijk wordt de schutting van Hout-beton het meest geplaatst in ons land en dit is niet voor niets. Plaatst u een Hout-beton schutting in plaats van een schutting van beton, dan profiteert u namelijk van diverse voordelen. Welke voordelen dit zijn, leest u in dit artikel.

 

De voordelen van een Hout-beton schutting

Het aanschaffen van een Hout-beton schutting brengt verschillende voordelen met zich mee, waar u bij de aanschaf van een betonnen schutting niet of in mindere mate van profiteert. De belangrijkste pluspunten van een schutting van hout, zijn de volgende:

  • Schuttingen van Hout-beton zien er natuurlijker uit. Betonnen schuttingen zijn vaak wat minder aantrekkelijk in een groene tuin, simpelweg omdat de schutting de tuin echt breekt en minder goed bij de groene planten past.
  • Schuttingen van Hout-beton zijn goedkoper dan schuttingen van beton.
  • Schuttingen van Hout-beton zijn eenvoudiger te plaatsen dan schuttingen van beton, wat betekent dat u deze schutting eenvoudig zelf kunt plaatsen.

 

En omdat schuttingen van hout een lange levensduur hebben, niet veel onderhoud nodig hebben en in vele soorten en maten verkrijgbaar zijn, zijn deze schuttingen aantrekkelijk om uw tuin of erf mee af te schermen en worden schuttingen van beton vaak niet gekozen als erfafscheiding.

bart